Marvels 'Cloak and Daggers' vindt helden

Marvels Cloak and Daggers vindt helden

De ondersteunende cast is gevonden.

Jim Pedd, 16-02-2017 12:28

Marvel heeft nu de complete ondersteunende cast voor Cloak and Dagger heeft zijn ondersteunende cast gevonden. Eerder al werden acteurs Aubrey Joseph als Tyrone Johnson (Cloak) en Olivia Holt als Tandy Bowen (Dagger) gecast. Nu heeft The Hollywood Reporter de rest van de hoofdpersonen onthuld.
Gloria Reuben (ER, Mr. Robot) is Adina Johnson, Tyrone's moeder.
Ze steekt elk aspect van haar bestaan in het leven waarvan ze denkt dat haar zoon dat verdient. En ze beschermt hem net zo veel als dat ze hem soms vergeet lief te hebben.

Miles Mussenden (Bloodline) is Michael Johnson, Tyrone's vader.
Hij worstelt zich door zijn kantoorbaantje, om zijn gezin veilig en blij te houden. Een man uit de arbeidersklasse, die alles doet om te zorgen dat zijn zoon een groot man kan worden.

Carl Lundstedt (Grey's Anatomy) is Liam.
Liam is een echte jongen uit de stad, die werkt als Tandy's partner-in-crime, terwijl hij haar vriend is. Maar onder zijn harde exterieur, heeft Liam grote dromen.

James Saito (Life of Pi) is Dr. Bernard Sanjo.
Een emotioneel hoeksteen in het leven van Tyrone, zelfs al hebben ze een ongewone band.

J.D. Evermore (True Detective) is Detective Connors.
Hij is een tegenstelling, een man die intiem lijkt, maar een groot geheim verbergt.

De Marvel-serie zou in 2018 te zien zijn. Deze wordt gemaakt door Joe Poksaski en heeft al een synopsis: Twee tieners van erg verschillende achtergronden, krijgen nieuwe superkrachten en worden langzaam verliefd op elkaar. Tandy kan lichtdolken uitstoten en Tyrone anderen in duisternis omhullen. Ze leren al snel samen beter te zijn dan alleen.

Bron: THR

Lees meer over: Marvel, Cloak and Dagger, Gloria Reuben, Miles Mussenden, Carl Lundstedt, James Saito, JD Evermore, Joe Pokaski, Gina Prince Bythewood, Freeform

Populair nieuws