search

Ons nieuws van donderdag 16 februari 2017

Komt er een serie rond de film 'Jawbreaker'?
Series / Nieuws

Komt er een serie rond de film 'Jawbreaker'?

Als het van E! afhangt in ieder geval wel!

E! heeft bekend gemaakt dat het wel brood ziet in een mogelijke serie die is gebaseerd op de gelijknamige film uit 1999. De serie zou zich uiteraard terug gaan afspelen in het mondaine Beverly Hills en volgt een groep jongeren wiens leven plots wordt omgegooid na een ongewilde moord. Voor het schrijven van de reeks wordt een beroep gedaan op de diensten van de schrijver van het origineel, namelijk Darren Stein. Het project zal worden uitgegeven onder de vleugels van Sony Pictures Television.

In de oorspronkelijke film werd een groep jongeren gevolgd die zichzelf de "Flawless Four" heetten. De cast van de film bestond uit aantrekkelijke namen waaronder Rose McGowan, Julie Benz, Rebecca Gayheart evenals Charlotte Ayanna. Het ging hierbij om de meest populaire meisjes op Reagan High in Los Angeles.

Ayanna's Liz wordt op de ochtend van haar zeventiende verjaardag verrast door haar vrienden die een zogenaamde 'jawbreaker' in haar mond duwen en haar ontvoeren. Het hele scenario maakt onderdeel uit van een plan om haar gewoon lekker mee uit eten te nemen voor een stevig ontbijt. Helaas loopt dat net even iets anders af, want tijdens de grap komt het feestvarken om het leven.

Ben jij benieuwd naar een mogelijke serie rond het verhaal van de film Jawbreaker?

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Marvels 'Cloak and Daggers' vindt helden
Series / Nieuws

Marvels 'Cloak and Daggers' vindt helden

De ondersteunende cast is gevonden.

Marvel heeft nu de complete ondersteunende cast voor Cloak and Dagger heeft zijn ondersteunende cast gevonden. Eerder al werden acteurs Aubrey Joseph als Tyrone Johnson (Cloak) en Olivia Holt als Tandy Bowen (Dagger) gecast. Nu heeft The Hollywood Reporter de rest van de hoofdpersonen onthuld.

Gloria Reuben (ER, Mr. Robot) is Adina Johnson, Tyrone's moeder.
Ze steekt elk aspect van haar bestaan in het leven waarvan ze denkt dat haar zoon dat verdient. En ze beschermt hem net zo veel als dat ze hem soms vergeet lief te hebben.

Miles Mussenden (Bloodline) is Michael Johnson, Tyrone's vader.
Hij worstelt zich door zijn kantoorbaantje, om zijn gezin veilig en blij te houden. Een man uit de arbeidersklasse, die alles doet om te zorgen dat zijn zoon een groot man kan worden.

Carl Lundstedt (Grey's Anatomy) is Liam.
Liam is een echte jongen uit de stad, die werkt als Tandy's partner-in-crime, terwijl hij haar vriend is. Maar onder zijn harde exterieur, heeft Liam grote dromen.

James Saito (Life of Pi) is Dr. Bernard Sanjo.
Een emotioneel hoeksteen in het leven van Tyrone, zelfs al hebben ze een ongewone band.

J.D. Evermore (True Detective) is Detective Connors.
Hij is een tegenstelling, een man die intiem lijkt, maar een groot geheim verbergt.

De Marvel-serie zou in 2018 te zien zijn. Deze wordt gemaakt door Joe Poksaski en heeft al een synopsis: Twee tieners van erg verschillende achtergronden, krijgen nieuwe superkrachten en worden langzaam verliefd op elkaar. Tandy kan lichtdolken uitstoten en Tyrone anderen in duisternis omhullen. Ze leren al snel samen beter te zijn dan alleen.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Bryan Cranston maakt nieuwe serie voor Amazon
Series / Nieuws

Bryan Cranston maakt nieuwe serie voor Amazon

Gebaseerd op het werk van Philip K. Dick.

Breaking Bad-ster Bryan Cranston mag nog een serie gaan maken voor Amazon. De webwinkel heeft een nieuwe serie rond werk van Philip K. Dick opgepikt en zal de korte verhalen van de schrijver verfilmen. Dit meldt The Hollywood Reporter.

De serie gaat inspiratie halen uit de verhalen van Dick en zal elke aflevering een compleet nieuw verhaal vertellen. Er wordt een schrijversruimte opgericht, bestaande uit Amerikaanse en Britse scenarioschrijvers. Zij zullen samen met producenten Cranston, Ronald Moore en Michael Dinner werken aan de show.

Welke verhalen verfilmd zullen worden is niet bekend. Philip K. Dick had in elk geval een bijzondere visie en zijn werken zorgden al voor films en series als A Scanner Darkly, The Man in the High Castle, Minority Report, Blade Runner en veel meer.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Fox gunt 'Lucifer' derde seizoen
Series / Nieuws

Fox gunt 'Lucifer' derde seizoen

De duivel mag meer politie-onderzoeken uitvoeren.

Fox heeft zijn DC-serie Lucifer een derde seizoen gegeven. Dat zal in het seizoen van 2017-18 te zien zijn. De dramaserie heeft een hoofdrol voor Tom Ellis, die de rol van de duivel speelt. Die komt naar de aarde en wordt daar politieagent. De serie doet het goed bij het Amerikaanse publiek en trekt per aflevering zo'n 8 miljoen kijkers.

"Lucifer is en van die zeldzame series die meteen sterk begint en het alleen maar beter doet," aldus Fox-entertainmentbaas David Madden. "Tom, Lauren [German] en de hele cast hebben deze personages echt driedimensionaal gemaakt, en het productieteam - Jerry [Bruckheimer], Len [Wiseman], Jonatham [Littman], Joe [Henderson] en Ildy [Modrovich] - is het beste van de industrie. We zouden ook onze partners bij Warner Bros. willen bedanken voor hun toewijding aan deze serie en kijken ernaar uit om te zien waar deze innovatieve serie ons in het derde seizoen naartoe meeneemt."

Naast Lucifer zijn er op dit moment maar twee andere series die een nieuw seizoen hebben gekregen van Fox: Empire en The Simpsons. De verwachting is dat ook andere series terugkeren, waaronder Gotham.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.