search
Jamie Chung gecast als Blink in 'X-Men'
Series / Nieuws

Jamie Chung gecast als Blink in 'X-Men'

De actrice neemt het stokje over van Fan BingBing.

De X-Men serie die Bryan Singer gaat regisseren voor FOX heeft nog geen naam, of veel personages, maar begint wel al wat castleden te vinden. Actrice Jamie Chug heeft nu bijvoorbeeld getekend om de rol van Blink te spelen, die in de film Days of Future Past nog vervuld werd door actrice Fan Bingbing.


Variety meldt dat de tv-incarnatie van de teleporterende mutant omschreven wordt als "sarcastisch, levendig en een beetje een tomboy. Haar natuurlijke zelfvertrouwen heeft een flinke deuk gekregen na een traumatische en onverwachte gebeurtenis in haar leven. Terwijl ze zich aanpast aan nieuwe mensen en plaatsen, die plotseling als 'thuis' voelen, wordt ze weer zichzelf."

Singer zal de pilot regisseren van de nog titelloze dramaserie, die gemaakt wordt door Matt Nix. Centraal staan twee menselijke ouders die erachter komen dat hun kinderen mutanten zijn. Daarop moeten ze vluchten voor een vijandige regering en zich voegen bij een ondergronds netwerk van mutanten, in een poging te overleven. De eerste acteur die tekende voor het drama is Blair Redford, als een Native-American mutantenleider.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen