'The Get Down' van Netflix krijgt binnenkort 'Part II'

'The Get Down' krijgt binnenkort 'Part II'

Verschijningsdatum bekend.

Bram de Groot, 24 februari 2017 om 16:42


Met een productiekostenpost van naar verluidt maar liefst $120 miljoen verscheen verleden jaar de serie The Get Down op Netflix. De serie ontwikkeld door Baz Luhrmann kende een wat wisselend ontvangst en de online buzz was redelijk beperkt. Toch gaat Netflix - als gepland - door met de serie: binnenkort verschijnt The Get Down - Part II.

In het muzikale drama, dat zich afspeelt in de jaren 70 in New York City, bedenkt een groep tieners de muziekstroming hiphop. Het eerste seizoen debuteerde op 12 augustus op Netflix en bovenstaande teaser verklapt dat het tweede deel op 7 april van start gaat. Net als Part I bestaat het tweede gedeelte uit zes afleveringen. Part II start in 1978, een jaar na de gebeurtenissen in de eerdere afleveringen.

In de serie zijn de belangrijkste rollen weggelegd voor Justice Smith, Shameik Moore, Jaden Smith, Herizen F. Guardiola, Skylan Brooks, Tremaine Brown Jr., Yahya Abdul-Mateen II en Jimmy Smits.


Bron: Netflix

Lees meer over: The Get Down, Part II, Netflix, Justice Smith, Shameik Moore, Jaden Smith, Herizen F Guardiola, Skylan Brooks

Populair nieuws