search
Geen Trump & Clinton in nieuwe seizoen 'American Horror Story'

Geen Trump & Clinton in nieuwe seizoen 'American Horror Story'

Ryan Murphy had iets te snel dingen verteld.

Jim Pedd

Ryan Murphy maakte onlangs bekend dat het zevende seizoen van FX-serie American Horror Story zou draaien om de Amerikaanse Presidentsverkiezingen van 2016. Nu legt hij uit dat het eerder een allegorie moet worden en dat Trump er niet in voor zal komen. Daarmee komt hij terug op eerdere woorden.


"De thema's van American Horror Story zijn altijd een allegorie. Je zult dus geen [Donald] Trump of [Hillary] Clinton in onze serie zien als personages," vertelde Murphy tijdens de Publicists Guild Awards Luncheon in Beverly Hills. De showrunner stelde dat hij zich zo nu en dan wat laat gaan.

Welk perspectief het seizoen wel gaat volgen is niet helemaal duidelijk. Overigens werkt Murphy aan nogal wat andere seizoenen en verhaallijnen voor de serie, want zo wil hij ook de personages van Murder House en Coven bij elkaar brengen en is hij van plan de personages van Freak Show terug te laten keren. Afgezien daarvan schrijft hij aan een seizoen met de oceanen als thema en is er nog een geheim seizoen in de maak.

Aanbevolen artikelen