search

Ons nieuws van maandag 27 februari 2017

Nieuwe crossover The CW-series op komst
Series / Nieuws

Nieuwe crossover The CW-series op komst

Dit keer met een echte rol voor Supergirl?

Toen Invasion! op The CW te zien was, dachten velen dat er gewoon vier afleveringen uitgebracht zouden worden rond Supergirl, The Flash, Arrow en Legends of Tomorrow. Dat bleek niet te kloppen en het ging uiteindelijk om een driedelige crossover. Supergirl, die toen pas net bij The CW verkeerde, trok aan het korte eind en had weinig te doen in die crossover.

Daar moet verandering in komen met een nieuwe crossover. The CW wil een nieuw verhaal maken, waarbij ditmaal wel iedereen tegelijk te zien is. Dat vertelde uitvoerend producent [url2=]Andrew Kreisberg[/url2] tegenover Entertainmetn Weekly. Hij denkt ook dat het dit jaar makkelijker wordt.

"Wat we niet echt gepland hadden - omdat we ons er niet van bewust waren dat Supergirl van CBS naar CW zou wisselen en er echt onderdeel van zou worden - was dat deze serie dagen zonder opnames zou hebben, wat de anderen wel hadden. Melissa [Benoist] zat uiteindelijk vooral in The Flash en toen Arrow, dus moesten we Supergirl vooral stilleggen waardoor de rest niet in haar serie kon verschijnen. Nu we vroeg in de planning al een vernieuwing hebben, en de seizoenen plannen, kunnen we die momenten inplannen en wordt het makkelijker om er een omheen rond te bouwen."

Extra moeilijk is dat The CW een vijfde serie in ontwikkeling heeft rond DC-personage Black Lightning, waarmee de logistiek van al die crossovers zo mogelijk nog ingewikkelder wordt.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Doubt stopt er al na 2 afleveringen mee
Series / Nieuws

Doubt stopt er al na 2 afleveringen mee

Het verhaal van Doubt komt wel erg vroeg ten einde...

In bepaalde gevallen is het al snel duidelijk dat een serie de vooropgestelde verwachtingen niet zal kunnen inlossen. In het geval van Doubt is dat wel erg snel gegaan. CBS heeft namelijk bekend gemaakt dat het, het (voorlopig) na amper 2 slecht ontvangen afleveringen voor bekeken houdt.

Het drama Doubt, met Katherine Heigl en Laverne Cox in de hoofdrol krijgt duidelijk niet langer het vertrouwen van CBS. De eerste twee afleveringen werden slecht ontvangen waardoor CBS haar kijkcijfers een behoorlijke tik zag krijgen. Hoe het ook zij, er werden 13 afleveringen voor het eerste seizoen geproduceerd. Het is nu dan ook vooral de vraag wanneer en in het bijzonder of deze andere 11 afleveringen nog zullen worden uitgezonden.

Ben jij een fan van de serie Doubt en zou je graag de resterende 11 afleveringen nog willen zien? Wij zijn alvast benieuwd hoe de toekomst (als die er al komt) van deze CBS serie er uit zal komen te zien.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Ontmoet companion Bill in promo 'Doctor Who'
Series / Video/clip/featurette

Ontmoet companion Bill in promo 'Doctor Who'

Gaat ze na één seizoen al dood?"De eerste keer dat je hem ontmoet, is hij grappig. De tweede keer is hij geweldig. De derde keer, realiseer je je dat hij de gevaarlijkste man van het universum is. Hij zegt dat hij een man van vrede is, maar hij is een man van oorlog. Toch zou ik het niet willen missen, zelfs al ga ik eraan dood," vertelt Pearl Mackie's Bill.

Bill is in het tiende seizoen de nieuwe companion voor Peter Capaldi's Doctor Who en lijkt wellicht maar één seizoen mee te doen. In bovenstaande promo zien we haar samen met Nardole en de Doctor.

Voor dit tiende seizoen keert Peter Capaldi nog eenmaal terug als de Doctor. Daarna neemt hij samen met showrunner Steven Moffat afscheid van de serie. Het is aan Chris Chibnall om als nieuwe showrunner een Doctor te zoeken, voor het elfde seizoen.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Geen Trump & Clinton in nieuwe seizoen 'American Horror Story'
Series / Nieuws

Geen Trump & Clinton in nieuwe seizoen 'American Horror Story'

Ryan Murphy had iets te snel dingen verteld.

Ryan Murphy maakte onlangs bekend dat het zevende seizoen van FX-serie American Horror Story zou draaien om de Amerikaanse Presidentsverkiezingen van 2016. Nu legt hij uit dat het eerder een allegorie moet worden en dat Trump er niet in voor zal komen. Daarmee komt hij terug op eerdere woorden.

"De thema's van American Horror Story zijn altijd een allegorie. Je zult dus geen [Donald] Trump of [Hillary] Clinton in onze serie zien als personages," vertelde Murphy tijdens de Publicists Guild Awards Luncheon in Beverly Hills. De showrunner stelde dat hij zich zo nu en dan wat laat gaan.

Welk perspectief het seizoen wel gaat volgen is niet helemaal duidelijk. Overigens werkt Murphy aan nogal wat andere seizoenen en verhaallijnen voor de serie, want zo wil hij ook de personages van Murder House en Coven bij elkaar brengen en is hij van plan de personages van Freak Show terug te laten keren. Afgezien daarvan schrijft hij aan een seizoen met de oceanen als thema en is er nog een geheim seizoen in de maak.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Posters 'Twin Peaks' terugkeer!
Series / Posters

Posters 'Twin Peaks' terugkeer!

Het gebeurt weer.

Op 21 mei keert de serie Twin Peaks (1990-1991) terug met een revival-seizoen. Opvallend genoeg verscheen eind 2015 al een eerste teaser. Nu heeft Showtime twee posters vrijgegeven voor het achttien-delige seizoen. Check deze hieronder.

Het verhaal pakt de draad op 25 jaar na het einde van de eerdere seizoenen en in de nieuwe Twin Peaks keert Kyle MacLachlan terug in zijn rol als Special Agent Dale Cooper. De serie wordt ontwikkeld door David Lynch en Mark Frost en in zijn geheel geregisseerd door Lynch. Ook namen als Laura Dern, Naomi Watts, Jim Belushi en Jennifer Jason Leigh hebben (kleine) rollen.

Op 21 mei worden door Showtime twee afleveringen vertoond. Na de uitzending zijn ook de derde en vierde aflevering beschikbaar voor abonnee's van Showtime Anytime en Showtime On Demand.Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.