search
'The Walking Dead' krijgt totaal andere finale
Series / Nieuws

'The Walking Dead' krijgt totaal andere finale

Anders dan we gewend zijn.

Na een controversiële finale van het zesde seizoen, kiezen AMC en de makers van The Walking Dead voor een veiliger einde van het zevende. Uitvoerend producent Greg Nicotero laat weten dat dit seizoen iets anders gaat eindigen dan we gewend zijn. De serie moet leveren wat mensen enigszins gemist hebben de afgelopen tijd.


"Ik denk dat nu we meer momentum opbouwen, en gezien de plek waar we ons nu bevinden, met deze verschillende groepen mensen, het opbouwt naar een heel andere finale dan we gewend zijn. Het was fantastisch om op te nemen en we hebben het gedaan op adrenaline en puur instinct," begon Nicotero. "Het was echt een fantastische ervaring. En aflevering 7x12 was ook een geweldige ervaring om te maken, vooral omdat we Danai [Gurira] en Andy [Lincoln] de kans gaven om echt te spelen met hun personages. Er waren bepaalde takes waarin we helemaal over the top gingen, en dat hebben we naarmate de zaak vorderde wat minder gemaakt."

Het klinkt alsof deze afleveringen de personages eindelijk de strijdbijl oppakken en Negan (Jeffrey Dean Morgan) aan gaan pakken. "Deze afleveringen gaan echt om het vervullen van deze reis waar we de kijker op mee hebben genomen. Dus we gaan van de duistere plekken in de eerste helft van het seizoen, naar verlossing." Om Rick en de groep te laten ontsnappen uit de duisternis, moesten ze eerst naar een dieptepunt.

"Het is erg belangrijk dat het publiek begrijpt dat, als het soms ongemakkelijk voelt om te kijken, dat is om een bepaald doel te bereiken. Dat is in dit geval het bevredigende aspect van deze afleveringen, omdat we ernaar opgebouwd hebben," aldus Nicotero. Volgende week is de finale te zien.

Aanbevolen artikelen