search
Reeks nieuwe foto's Starz-serie 'American Gods'
Series / Foto's

Reeks nieuwe foto's Starz-serie 'American Gods'

We zien o.a. hoofdrolspelers Ricky Whittle en Ian McShane.

Starz heeft vandaag via USA Today een reeks nieuwe foto's onthuld van het langverwachte eerste seizoen van Neil Gaimans American Gods, De eerste aflevering van deze serie zal op 30 april a.s. worden uitgezonden. Het eerste seizoen zal bestaan uit acht afleveringen.


Er dreigt een oorlog tussen de oude en de nieuwe goden: de traditionele goden uit de bijbel en mythologie die over de hele wereld aanhangers kwijtraken aan de nieuwe goden die zaken zoals geld, technologie, media, roem en drugs vertegenwoordigen. Het hoofdpersonage, Shadow Moon, is een ex-gevangene die de bodyguard en reisgenoot wordt van Mr. Wednesday, een oplichter die in werkelijkheid een van de oudere goden is. Samen reizen ze door het land om aanhangers te vinden voor hun strijd tegen de nieuwe goden.

De cast van American Gods bestaat uit namen als Ricky Whittle (The 100) als Shadow Moon, Ian McShane (Deadwood) als Mr. Wednesday, Emily Browning (Sucker Punch) als Laura Moon, Sean Harris (The Borgias) als Mad Sweeney, Yetide Badaki (Aquarius) als Bilquis, Bruce Langley (Deadly Waters) als Technical Boy, Crispin Glover (Back to the Future) als Mr. World en Jonathan Tucker (Kingdom) als Low Key Lyesmith.














Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen