Jeff Daniels in Hulu drama 'Looming Tower'

Jeff Daniels in Hulu drama 'Looming Tower'

Hij kruipt in de huid van John O'Neill, het hoofd van de Counter-Terrorism unit in New York!

Geoffrey Ketels, 15 maart 2017 om 14:44

Het Hulu drama Looming Tower (waar we toch wel wat van verwachten) geeft langzaam maar zekere een aantal van haar geheimen prijs. Zo raakte nu bekend dat niemand minder dan Emmy winnaar Jeff Daniels in de huid kruipt van het personage John O'Neill. O'Neill staat aan het hoofd van de Counter-Terrorism unit van de FBI in New York. Hij is er terecht van overtuigd dat de Verenigde Staten het doelwit zullen zijn van Al-Qaeda. Een efficiënte aanpak van het dreigende gevaar is echter niet mogelijk omdat hij op aanzienlijke weerstand stuit van andere organisaties binnen de Federale Overheid.
Het personage van Daniels wordt omschreven als een echte levensgenieter. Hij heeft dan ook een voorliefde voor lekker eten en drinken en heeft bovendien ook minstens twee vriendinnen. Los van het feit dat ze uiteraard niet van elkaars bestaan afweten heeft John O'Neill ook nog een vrouw en kinderen.

Daniels vervoegt de cast van Looming Tower die verder reeds bestaat uit Michael Stuhlbarg, Bill Camp evenals Tahar Rahim. Ben jij benieuwd naar wat deze veelbelovende serie allemaal voor ons zal in petto hebben?

Bron: The Hollywood Reporter

Lees meer over: Looming Tower, Hulu, serie, Jeff Daniels

Populair nieuws