search
Presidentieel drama in ontwikkeling bij History
Series / Nieuws

Presidentieel drama in ontwikkeling bij History

Met onder meer Bill Clinton in een hoofdrol!

Geoffrey Ketels

History heeft bekend gemaakt dat het een drama in ontwikkeling heeft genaamd 'The Commanders'. Het zou gaan om een reeks die zich richt op de belangrijkste momenten in de Amerikaanse geschiedenis. Eén seizoen zou alvast de termijn van Bill Clinton als president als onderwerp hebben.


De termijn van Bill Clinton als president van Amerika zal overigens niet de enige zijn die aan bod komt. Bovendien wordt er namelijk ook de nodige aandacht geschonken aan met name Ronald Reagan, Theodore Roosevelt, James Madison evenals Thomas Jefferson. In deze lijst ontbreken momenteel een aantal verrassende namen zoals George Washington en Abraham Lincoln. Hoewel, heel verrassend is dit eigenlijk niet, want History maakte eerder reeds bekend dat het intern werkt aan nieuwe projecten die specifiek zijn gericht op deze presidenten.

Ben jij ook zo benieuwd naar wat de nieuwe reeks van History genaamd 'The Commanders' allemaal voor ons in petto zal hebben? Het is tot dusver helaas nog niet bekend wanneer deze nieuwe serie te zien zal zijn.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen