Cast 'Game of Thrones' kent einde niet

Cast 'Game of Thrones' kent einde niet

Kit Harington is uiteraard uiterst benieuwd.

Jim Pedd, 23 maart 2017 om 09:01

Game of Thrones keert deze zomer terug voor het op een na laatste verhaal. Zeven afleveringen komen er en dan zijn er voor het achtste seizoen nog zes. Daarna is het voorbij voor de HBO-serie en wordt er gekeken naar mogelijkheden voor een spin-off. Nu de opnames van het zevende seizoen overigens rond zijn, is het de vraag hoe de serie gaat eindigen.
Castleden laten nu weten dat zelf ook niet te weten. Acteur Kit Harington vertelde over de verschillen tussen Game of Thrones en zijn rol in Martin Koolhovens Brimstone en zijn enthousiasme om achter het lot van personage Jon Snow te komen. “Het is fantastisch, op sommige manieren, om geen boek te hebben om op te steunen, want de scenario’s komen binnen en je hebt geen idee waar je heen gaat. Ik heb net seizoen zeven afgemaakt en zit de dagen af te strepen tot ik de scenario’s van seizoen acht krijg.”

Ook Harington kent het einde dus niet: “Iedereen vraagt zich af, hoe het af gaat lopen en hoe het verder gaat, en er over nadenkt. Het is echt spannend om het niet te weten, om oprecht geen idee te hebben, wat ze in hun hoofd hebben, en de eerste te mogen zijn die erachter komt.”

Het zevende seizoen van Game of Thrones is vanaf zondag 16 juli te zien op HBO.

Bron: Moviefone

Lees meer over: Game of Thrones, HBO, Kit Harington, Jon Snow, George RR Martin, A Song of Ice and FIre, David Benioff, DB Weiss

Informatie over de serie: Game of Thrones

Populair nieuws