search
'Iron Fist' tweede best bekeken Marvel-serie op Netflix
Series / Nieuws

'Iron Fist' tweede best bekeken Marvel-serie op Netflix

Ondanks de kritiek, doet de serie het gigantisch goed.

Het nieuws dat je wist dat zou komen is eindelijk hier. Iron Fist werd niet heel goed ontvangen door critici. De Marvel/Netflix-serie zou de eerste mislukte show zijn, mede door het vrij ongeïnspireerde spel van acteur Finn Jones. Tegelijk waren fans wel tevreden en ook Netflix schijnt blij te zijn met de serie. Die is volgens Parrot Analytics de tweede best bekeken Marvel/Netflix-serie.


Volgens de gegevens van Parrot, werd de serie in de drie dagen sinds hij te zien is 64.249.549 keer genoemd. Het gaat dan bijvoorbeeld om streaming cijfers, maar ook om gegevens gebaseerd op sociale media expressies. Dat is ruwweg zes miljoen minder dan Luke Cage, maar meer dan Jessica Jones en Daredevil.

Kortom: de serie heeft in zijn opening een prima start gemaakt. Een tweede seizoen lijkt dan ook een zekerheid, al moet Netflix dat natuurlijk nog bestellen. Ondertussen zijn er nog veel meer Marvel/Netflix-series in de maak: een derde seizoen voor Daredevil, en tweede seizoenen voor Jessica Jones en Luke Cage. Verder krijgen we bijna de eerste reeks van The Defenders te zien en is er nog een spin-off rond The Punisher in de maak.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen