search

Ons nieuws van vrijdag 24 maart 2017

Promotie voor Talulah Riley in tweede seizoen 'Westworld'
Series / Nieuws

Promotie voor Talulah Riley in tweede seizoen 'Westworld'

Van een bijrol naar een hoofdrol.

In het eerste seizoen van Westworld had ze slechts een kleine, maar opvallende bijrol. In het volgende seizoen zal Talulah Riley's Angela een hoofdrol gaan krijgen. Dit meldt Deadline.

Riley (Inception, Nearly Famous) was in zes van de tien afleveringen van het succesvolle eerste seizoen te zien. Ze speelt uiteraard opnieuw de opvallende Angela, het personage dat nieuwe bezoekers van Westworld al jaren verwelkomt.

Het tweede seizoen, welke opnieuw in handen is van Jonathan Nolan en Lisa Joy, moet naar verwachting in 2018 verschijnen op HBO. Van Ed Harris is al bekend dat hij terugkeert als de zogenoemde Man in Black.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Heel veel synopsissen 'The Leftovers' s3
Series / Nieuws

Heel veel synopsissen 'The Leftovers' s3

Eindelijk helderheid over het laatste seizoen.

HBO heeft synopsissen vrijgegeven voor het laatste seizoen van The Leftovers. Het gaat om de eerste zeven afleveringen van het derde en laatste seizoen van Damon Lindelofs dramaserie. Het blijkt dat er een paar jaar verstreken zijn sinds de Guilty Remnant het stadje Jarden in Texas binnenviel.

Eerst gaf HBO een erg uitgebreide synopsis voor het hele seizoen, en vervolgens voor de afleveringen.

Laten we beginnen met het seizoen…
Nu de zevende verjaardag van de Sudden Departure om de hoek staat, bevindt Kevin Garvey zich op een kruising. Hij wordt niet langer gemarteld door Patti, maar vraagt zich nog af of een normaal leven mogelijk is. Voor Nora, bleek Miracle niet de veilige plek te zien waar ze naar zocht en het vreemde gedrag van Kevin doet haar vrezen voor de stabiliteit in haar gezin. Maar Nora is natuurlijk veerkrachtig.

Laurie Garvey, die de Guilty Remnant (G.R.) verlaten heeft en een gezworen vijand van haar voormalige cult geworden is, heeft zich weer bij haar versplinterde familie in Texas gevoegd. Rustig, bewakend en slimmer dan haar jaren, zoekt Laurie's dochter Jill stabiliteit in haar eigen leven. Laurie's zoon, ex-Holy Wayne volger en voormalig undercover G.R.-li Tom, vraagt zich af waarom hij niet gewoon weer een zoon en broer kan zijn.

Seizoen drie laat zien dat de Murphy-familie voor altijd beïnvloed wordt door de nepverdwijning van hun opstandige tiener, Evie, en door de undercover operatie in Miracle, uitgevoerd door Meg, het meest radicale lid van G.R.. Hardcore scepticus John Murphy voelt zich in de kern onzeker, door een reeks onverklaarbare gebeurtenissen en gelooft dat er wellicht toch wonderen mogelijk zijn in Miracle.

Erika Murphy, een arts die in magisch denken gelooft, en een moeder voortgedreven door de dochter van wie ze houdt, is slim en hard, maar kan maar zoveel hebben. Zoon Michael, het meest religieuze lid van de familie, is een toegewijd Christen, die gelooft dat hij een echte wderopstanding gezien heeft.

En terwijl iedereen in Miracle probeert te ontdekken wat verloren is, weer banden op te bouwen en beter te worden, bevindt Kevin Garvey Sr. (Scott Glenn), het voormalig Chief of Police van Mapleton, die stemmen in zijn hoofd hoorde, zich nu in Australië.


Tegelijk zijn er dus ook zeven synopsissen voor afzonderlijke afleveringen vrijgegeven. Uiteraard hebben we die ook voor je.

The Book of Kevin - Drie jaar nadat Miracle, Texas overlopen werd door de Guilty Remnant, is Kevin Garvey (Justin Theroux) weer hoofd van de politie. Ondanks dat hij verder gegaan is na de ongelofelijke gebeurtenissen rond zijn 'wederopstanding', bevindt de zevende verjaardag van de Sudden Departure zich slechts twee weken in de toekomst en vrezen velen dat er een nieuwe apocalyptische gebeurtenis plaats zal vinden.

Don't Be Ridiculous - In haar hoedanigheid als fraude-inspecteur van het Department of Sudden Departure (DSD), reist Nora (Carrie Con) naar St. Louis om een mogelijk bedrog te onderzoeken dat draait om het overtuigen van familieleden van The Departed, dat er een manier is om hun geliefden weer te zien.

Crazy Whitefella Thinking - De klok tikt richting de verjaardag van de Departure en gedreven door iets dat ofwel een goddelijke profetie of complete gekheid is, wandelt Kevin Garvey Sr. (Scott Glenn) door de Australische Outback, in een poging de wereld van de ondergang te redden.

G'Day Melbourne - Kevin (Justin Theorux) en Nora (Carrie Coon) reizen naar Australië, waar zij het meesterbrein achter een ingewikkeld bedrog zoekt, terwijl hij een onverwachte glimp van het verleden opvangt, hem dwingend om de traumatische gebeurtenissen van drie jaar geleden het hoofd te bieden.

It's a Matt, Matt, Matt, Matt World - Overtuigd dat het Kevins (Justin Theroux) lot is om in Miracle te zijn voor de zevende verjaardag van de Departure, gaat Matt Jamison (Christopher Eccleston) in een impuls naar Australië, in en poging hem naar huis te halen. Helaas staat God in de weg.

Certified - Laurie Garvey (Amy Brenneman), een voormalig therapeut, moet weer heel worden, nu ze naar Australië reist om Nora (CarrieCoon) en Kevin (Justin Theroux) te helpen.

The Most Powerful Man in the World (and His Identical Twin Brother) - Op een missie van medeleven, neemt Kevin (Justin Theroux) een andere identiteit aan.

Vanaf 16 april weer te zien.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Eerste foto's nieuw seizoen 'Twin Peaks'!!!
Series / Foto's

Eerste foto's nieuw seizoen 'Twin Peaks'!!!

Entertainment Weekly heeft de eerste officiële kiekjes van de langverwachte nieuwe afleveringen weten te bemachtigen.

Enkele van de belangrijkste castleden van de oorspronkelijke seizoenen van Twin Peaks zijn herenigd op een aantal covers van Entertainment Weekly en een bijbehorende special over het langverwachte nieuwe seizoen. De covers en de foto's uit de special kun je hieronder bekijken.

Filmmaker David Lynch regisseerde alle achttien afleveringen van de herleving, die vanaf 21 mei op Showtime zal worden uitgezonden. Lynch sloeg opnieuw de handen ineen met producent Mark Frost om de nieuwe afleveringen te realiseren.

Op de covers zien we acteurs Sherilyn Fenn (Audrey Horne), Madchen Amick (Shelly Johnson), Dana Ashbrook (Bobby Briggs), James Marshall (James Hurley), Peggy Lipton (Norma Jennings), Everett McGill (Big Ed Hurley), Wendy Robie (Nadine Hurley), en Sheryl Lee (Laura Palmer en Madeleine Ferguson). Op de foto's van de special zien we ook o.a. David Duchovny en de recent overleden Miguel Ferrer.Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Iron Fist' tweede best bekeken Marvel-serie op Netflix
Series / Nieuws

'Iron Fist' tweede best bekeken Marvel-serie op Netflix

Ondanks de kritiek, doet de serie het gigantisch goed.

Het nieuws dat je wist dat zou komen is eindelijk hier. Iron Fist werd niet heel goed ontvangen door critici. De Marvel/Netflix-serie zou de eerste mislukte show zijn, mede door het vrij ongeïnspireerde spel van acteur Finn Jones. Tegelijk waren fans wel tevreden en ook Netflix schijnt blij te zijn met de serie. Die is volgens Parrot Analytics de tweede best bekeken Marvel/Netflix-serie.

Volgens de gegevens van Parrot, werd de serie in de drie dagen sinds hij te zien is 64.249.549 keer genoemd. Het gaat dan bijvoorbeeld om streaming cijfers, maar ook om gegevens gebaseerd op sociale media expressies. Dat is ruwweg zes miljoen minder dan Luke Cage, maar meer dan Jessica Jones en Daredevil.

Kortom: de serie heeft in zijn opening een prima start gemaakt. Een tweede seizoen lijkt dan ook een zekerheid, al moet Netflix dat natuurlijk nog bestellen. Ondertussen zijn er nog veel meer Marvel/Netflix-series in de maak: een derde seizoen voor Daredevil, en tweede seizoenen voor Jessica Jones en Luke Cage. Verder krijgen we bijna de eerste reeks van The Defenders te zien en is er nog een spin-off rond The Punisher in de maak.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Derde seizoen 'The Knick' onzeker
Series / Nieuws

Derde seizoen 'The Knick' onzeker

Het schijnt voorbij te zijn voor de show van Steven Soderbergh.

Als je gehoopt had dat Steven Soderbergh verder zou kunnen gaan met Cinemax-serie The Knick, moeten we je teleurstellen. Soderbergh was van zins de serie een reboot te geven met nog eens twee nieuwe seizoenen, maar nu laat een van de acteurs weten dat het vermoedelijk voorbij is.

Chris Sullivan sprak met TVLine en liet weten dat het vermoedelijk voorbij was. "Ja, ik heb gehoord dat het voorbij is. Ze wilden een derde seizoen maken, maar ik heb gehoord dat het voorbij was… Ik hou eigenlijk wel van die Britse stijl: twee seizoenen van goede, compacte televisie. Des te meer afleveringen je hebt, des te minder inhoud in de afleveringen. Daar hou ik wel van."

The Knick werd door Soderbergh voorgesteld als een serie die minstens zes seizoenen zou duren. Daarbij zou elke paar jaar een complete reboot betekenen.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Assassin's Creed'-serie in ontwikkeling
Series / Nieuws

'Assassin's Creed'-serie in ontwikkeling

Na de live-action film nu ook een serie?

Het is onzeker of er nog een Assassin's Creed-film komt, maar nu lijkt het aan televisie te zijn om het te proberen met de franchise. Franchise content hoofd Aymar Azaizia zou tijdens een Reddit AMA verteld hebben dat de games mogelijk een serie krijgen.

Azaizia vertelde: "Het is net als bij de mannen van de film, we willen onze tijd nemen om iets af te kunnen leveren waar we ook echt trots op kunnen zijn." Een bericht van IGN roept in herinnering dat Ubisoft Motion Pictures-baas Yves Guillemot vorig jaar nog liet weten dat er een Netflix TV-serie ontwikkeling was; volgens velen is dit de serie waar Azaizia naar refereert.

Ubisoft werkt overigens ook aan andere verfilmingen van games. Zo wil het Splinter Cell en de recente hit The Division naar het witte doek brengen.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.