Yolanthe Sneijder-Cabau in poker-serie 'Bluf'

Een serie over vriendschap, poker en veel geld.

Bram de Groot, 08-04-2014 08:00

In het najaar is op RTL 5 de serie Bluf te zien. De serie zal gaan over een vriendengroep die van pokeren en veel geld houdt. Een aantal hoofdrolspelers is al bekend: Jan Kooijman (Goed tijden, slechte tijden), Yolanthe Sneijder-Cabau (Onderweg naar Morgen), Achmed Akkabi (Moordvrouw), Geza Weisz (Verliefd op Ibiza) en de komiek Javier Guzman.
RTL maakte het plot van de serie bekend: "Het leven van de goede vrienden Philip, Tje, Hein en Mark verandert volledig als Philip (Akkabi) een uitzonderlijk pokertalent blijkt te zijn en een grote som geld wint. Vanaf dat moment speelt geld geen enkele rol meer en belanden ze in een rollercoaster waarin niets te gek is en hun stoutste dromen werkelijkheid worden. De vrienden hebben de tijd van hun leven, maar hoe lang kunnen ze blijven omgaan met deze nieuwe lifestyle die draait om roem, geld, spanning en vrouwen? Is de hechte vriendschapsband wel bestand tegen de spanningen van hun nieuwe leven?"

De serie Bluf, geproduceerd door NL Film, zal bestaan uit tien delen en wordt wekelijks uitgezonden op RTL 5.

Bron: RTL

Lees meer over: bluf, rtl, rtl 5, serie, poker, yolanthe, jan kooiman, Achmed Akkabi, tv serie, Javier Guzman, Geza Weisz

Populair nieuws

Laatste serienieuws

'Doctor Who'-acteurs in scène kennen elkaar niet

'Doctor Who'-acteurs in scène kennen elkaar niet

Populair nieuws

Actieserie slaat in en stormt Netflix top 10 in

Actieserie slaat in en stormt Netflix top 10 in