Bizarre promo's onthullen kostuums 'Game of Thrones'-personages

Bizarre promo's tonen nieuwe GoT-kostuums

Aaaaaah.

Jim Pedd, 8 april 2017 om 13:00

HBO heeft een aantal vrij bizarre promo’s vrijgegeven voor zijn zender. Daarin komt een hele reeks series voorbij, maar ook Game of Thrones. In die promo’s zien we de nieuwe kostuums van de hoofdpersonen. Vermoedelijk heeft de zender aan zijn acteurs gevraagd het aaah geluidje na te doen, dat aan het begin van het logo te horen valt.
Het gaat om drie sets van video’s. Van een deel van de kostuums (van de hoofdpersonen) hebben we een screenshotgemaakt en die foto’s kan je onderaan dit bericht vinden. Eerst echter de drie promo’s, waarin ook andere HBO-series, waaronder Veep en Westworld de revue passeren.
Het zevende seizoen van Game of Thrones gaat op 16 juli weer van start en telt zeven afleveringen. Het verhaal gaat dat het seizoen grotere veldslagen dan ooit tevoren heeft en dat de draken van Dany ondertussen zo groot als een Boeing 747 zijn. Hieronder de beelden van de kostuums. Het is nu nog wachten op het moment dat we echte beelden van het seizoen zelf krijgen, al zou het zomaar kunnen dat we dat niet krijgen.


Lees meer over: Game of Thrones, HBO, Promo, Bizar, Kostuums, Tyrion, Jon Snow, Kit Harrington, Peter Dinklage

Informatie over de serie: Game of Thrones

Populair nieuws