Baz Lurhmann niet betrokken bij tweede seizoen 'The Get Down'

Luhrmann niet betrokken bij 'The Get Down' S2

De gevierde regisseur heeft wel iemand in gedachten die zijn rol als producent kan overnemen.

Zilko Tarici, 17 april 2017 om 14:59

Regisseur Baz Luhrmann heeft toegegeven aan Vulture dat hij geen verlangen heeft om terug te keren voor een tweede seizoen van The Get Down, na de twee helften van het eerste seizoen te hebben geschreven, geproduceerd en (deels) geregisseerd voor Netfflix.
De serie is een van de duurste ooit gemaakt met een budget van 16 miljoen dollar per aflevering. Dit was deels te danken aan het feit dat Luhrmann van zijn rol als uitvoerend producent naar showrunner van de serie.

Luhrmann gaf daarnaast ook aan dat Sony en Netflix al zijn begonnen aan de ontwikkeling van een tweede seizoen, en dat dit hoogstwaarschijnlijk zonder zijn betrokkenheid zal gebeuren. Als dit wel zou gebeuren zou het in een gelimiteerde capaciteit zijn (zoals oorspronkelijk het bedoel was bij het eerste seizoen). Hij heeft ook al iemand in gedachten die hem kan opvolgen:

"Ik zal niet zeggen wie het is, maar er is een Afro-Amerikaanse regisseur die de best mogelijke keuze is voor deze serie. Ik heb hem eerder willen betrekken bij deze serie, maar dat lukte niet. Ik wil niet te vervelend zijn met hints, maar ik hoop dat we het voor elkaar kunnen krijgen."

De tweede helft van het eerste seizoen van The Get Down werd onlangs beschikbaar gesteld door Netflix.

Bron: Vulture

Lees meer over: The Get Down, Baz Lurhmann, Shameik Moore, Justice Smith, Jaden Smith

Populair nieuws