Derde seizoen 'The Flash' eindigt met cliffhanger

3e seizoen The Flash eindigt met cliffhanger

Net als de vorige twee seizoenen.

Jim Pedd, 25 april 2017 om 14:26

The CW-serie The Flash zal zijn derde seizoen eindigen met een cliffhanger. Dat blijkt in elk geval uit een bericht op TVLine, waarin we synopsissen aantreffen voor de laatste twee afleveringen van het seizoen. Die maken duidelijk dat Barry (Grant Gustin) en zijn vrienden nog heel wat te wachten staat de komende tijd.
PRE-FINALE: Barry rest naar 2024 om Savitar’s identiteit te achterhalen, waar hij toekomstige versies van zichzelf en zijn Team Flash-vrienden aantreft. Na zijn terugkeer naar het heden, ontmoeten Barry 7 Co een wetenschapper die wellicht de sleutel kan vormen in hun pogingen Savitar een hal toe te roepen. Maar ze moeten - letterlijk, en met grote moeite - vechten om Killer Frost ervan te weerhouden haar eerst te bereiken. Nadien doet Caitlins ijzige alter ego een interessant voorstel.

SEIZOENSFINALE: Nadat ze Savitar’s echte identiteit achterhalen, bereidt Team Flash zich voor op een laatste epische strijd met de god van snelheid… terwijl ze omgaan met een grote tegenslag. Verwacht een cliffhanger die kijkers en de helden doet vragen hoe het vierde seizoen eruit zal komen te zien.

Daarmee doet het derde seizoen dunnetjes over wat de vorige twee reeksen ook al deden. In seizoen 1 zagen we in de finale hoe Central City in gevaar was, maar werd het einde pas in het tweede seizoen gepresenteerd en in het tweede seizoen reisde Barry naar zijn eigen verleden.

Bron: TVLine

Lees meer over: The Flash, The CW, Barry Allen, Grant Gustin, Savitar

Informatie over de serie: The Flash

Populair nieuws