Trailer derde seizoen 'Bloodline'

Trailer derde seizoen Bloodline

Het bedrog, verraad en de leugens halen de Rayburns eindelijk in.

Jim Pedd, 9 mei 2017 08:00


De geheimen, de leugens, alles heeft hiertoe geleid. Vandaag is een trailer vrijgegeven voor het derde seizoen van Netflix-serie Bloodline. De thrillerserie kijkt naar de demonen die onder de oppervlakte heersen bij een hedendaags Amerikaans gezin.

In Bloodline zijn de Rayburns min of meer de hard werkende pilaren onder hun gemeenschap in Florida Keys. Maar hun verleden bevat duistere geheimen en die willen ze maar al te graag begraven zien. Paranoia en wantrouwen groeien, als de leugens zich opstapelen en samenwerkingen tenietgedaan worden en er ondenkbare misdrijven gepleegd worden. De goede onderlinge relaties in het gezin vallen uit elkaar en goede mensen overwegen zeer slechte daden te plegen.

Hoofdrollen in de serie zijn er voor Kyle Chandler, Ben Mendelsohn, Sissy Spacek, Linda Cardellini en Norbert Leo Butz. De show werd bedacht door Todd A. Kessler, Daniel Zelman en Gless Kessler.

Op vrijdag 26 mei zijn alle nieuwe afleveringen van dit laatste seizoen in één klap te zien.

Lees meer over: Bloodline, Seizoen 3, Trailer, Netflix, Kyle Chandler, Ben Mendelsohn, Sissy Spacek, Linda Cardellini, Norbert Leo Butz

Informatie over de serie: Bloodline

Populair nieuws