search
Geen derde seizoen voor Rosewood
Series / Nieuws

Geen derde seizoen voor Rosewood

Slechte kijkcijfers liggen aan de basis van de beslissing.

Geoffrey Ketels

Morris Chestnut en Jaina Lee Ortiz hebben bekend gemaakt dat er geen vervolg meer komt op de serie 'Rosewood'. Deze beslissing zou zijn genomen nadat de ratings van de reeks zware klappen kregen. Experts stellen echter dat de slechtere ratings te wijten zijn aan het feit dat de serie werd verplaatst naar donderdag.


In een reactie van Chestnut op de stopzetting van de reeks stond het volgende te lezen; "Ik ben iedereen die deel uit heeft gemaakt van het Rosewood avontuur bijzonder dankbaar. Iedereen was vanaf het begin dan ook echt nauwgezet bij het project betrokken. De schrijvers hebben een fantastische verhaallijn neergezet terwijl de acteurs hun personage op uitstekende wijze en telkens met veel emotie hebben gebracht. Uiteraard zijn er ook nog de fantastische fans die de hele setting van Rosewood vanaf het begin hebben omarmd. Natuurlijk moeten we ook Fox bedanken omdat ze een platform heeft gecreëerd waar deze mooie reeks op kon worden uitgezonden. We zullen het vast en zeker missen".

Niet alleen Chestnut was duidelijk geëmotioneerd door de aankondiging. Ook Ortiz plaatste immers een bericht met een emotionele ondertoon op Instagram; "Vandaag is een bijzondere dag. Vandaag neem ik namelijk afscheid van mijn aller eerste serie, Rosewood. Ik zeg vaarwel tegen de detective Annalise Villa. O wat zal ik die vrouw missen. Mijn 'partner in crime' (Morris Chestnut) is waarschijnlijk één van de meest onbaatzuchtige mensen die ik ooit in mijn leven heb ontmoet".

Was jij een fan van de reeks?

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen