search
Nieuwe trailer 'The Gifted' zit vol mutantenactie
Series / Trailer

Nieuwe trailer 'The Gifted' zit vol mutantenactie

Wat is er met de X-Men gebeurd?Er is een eerste volledige trailer voor The Gifted, de X-Men serie van regisseur Bryan Singer en showrunner Matt Nix vrijgegeven. De trailer laat een heleboel mutantenactie zien. Duidelijk is een ding: mutanten gaan een enorme rol spelen in de serie. Zo worden namelijk onder meer de X-Men en de Brotherhood of Mutants (van Magneto) genoemd. Een van de personages vraagt zich af of die groepen nog wel bestaan, waarmee er iets duidelijk wordt van de dystopische setting van de serie. Mutanten worden namelijk onderdrukt als de serie begint.

Hoofdrollen in The Gifted zijn er voor Stephen Moyer (Reed), Amy Acker (Kate Stewart), Natalie Alyn Lind (Lauren), Emma Dumont (Lorna Dane / Polaris, een metaal manipulerende mutant), Sean Teale (Eclipse), Jamie Chung (Blink) en Blair Redford (mutantenleider).

Als de serie begint, ontdekken twee ouders dat hun kinderen mutanten zijn. Daarop moeten ze noodgedwongen op de vlucht slaan en geholpen worden door een ondergronds netwerk van mutanten, om te kunnen overleven.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen