search

Ons nieuws van maandag 15 mei 2017

Nieuwe trailer 'The Gifted' zit vol mutantenactie
Series / Trailer

Nieuwe trailer 'The Gifted' zit vol mutantenactie

Wat is er met de X-Men gebeurd?



Er is een eerste volledige trailer voor The Gifted, de X-Men serie van regisseur Bryan Singer en showrunner Matt Nix vrijgegeven. De trailer laat een heleboel mutantenactie zien. Duidelijk is een ding: mutanten gaan een enorme rol spelen in de serie. Zo worden namelijk onder meer de X-Men en de Brotherhood of Mutants (van Magneto) genoemd. Een van de personages vraagt zich af of die groepen nog wel bestaan, waarmee er iets duidelijk wordt van de dystopische setting van de serie. Mutanten worden namelijk onderdrukt als de serie begint.

Hoofdrollen in The Gifted zijn er voor Stephen Moyer (Reed), Amy Acker (Kate Stewart), Natalie Alyn Lind (Lauren), Emma Dumont (Lorna Dane / Polaris, een metaal manipulerende mutant), Sean Teale (Eclipse), Jamie Chung (Blink) en Blair Redford (mutantenleider).

Als de serie begint, ontdekken twee ouders dat hun kinderen mutanten zijn. Daarop moeten ze noodgedwongen op de vlucht slaan en geholpen worden door een ondergronds netwerk van mutanten, om te kunnen overleven.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Emperor Palpatine in 'Star Wars Rebels' seizoen 4?
Series / Nieuws

Emperor Palpatine in 'Star Wars Rebels' seizoen 4?

Ian McDiarmid zou terugkeren.

Er staat mogelijk een leuke verrassing te wachten voor fans van Disney-serie Star Wars Rebels. Het vierde seizoen van de serie mag dan wel het laatste worden - dat wil niet zeggen dat het dan nu voorbij is met de cameo's van bekende personages. Het lijkt erop dat Ian McDiarmid terugkeert als Emperor Palpatine.

Eerder al was het personage te horen in de serie, maar toen werd diens stem ingesproken door Sam Witwer. Het verhaal werd de wereld in geholpen door de site Star Wars News Net, die de afgelopen twee jaar vaker van dit soort berichten had. De site zegt dit nieuws te hebben van een betrouwbare bron.

Het vierde seizoen is het laatste van de serie. Het zal zestien afleveringen tellen. Volgens showrunner Dave Filoni was het zijn beslissing om de serie te laten eindigen en wil hij de show een duister, maar tegelijk grappiger laatste seizoen geven.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Eerste foto Superman-prequel 'Krypton'!
Series / Foto's

Eerste foto Superman-prequel 'Krypton'!

De opa van Superman moet zijn planeet zien te redden.

De eerste foto van Syfy-serie Krypton is vrijgegeven. De show dient als prequel op het verhaal van Superman en is daarmee de nieuwste DC-prequel. Eerder al maakte zender FOX de serie Gotham, waarin een jonge Bruce Wayne gevolgd wordt. In Krypton volgen we de grootvader van Superman, Seg-El.

Als Krypton begint, is dienst familie in verval geraakt en verstoten door de samenleving. Seg-El besluit ervoor te vechten de eer van zijn familie te herstellen en zijn geliefde wereld tegen chaos te behouden. Dat hem dat niet lukt moge, gezien het lot van de planeet, uiteindelijk niet lukken, maar toch is het interessant om te zien hoe men deze serie vormgeeft. Hieronder het beeld.

Krypton wordt geproduceerd door David S. Goyer. Showrunner is Damian Kindler, die eerder Sleepy Hollow maakte. Verder is de pilot van de show - waarvan een compleet eerste seizoen besteld is - geregisseerd door Colm McCarthy.

Rollen in de serie zijn er onder meer voor Georgina Campbell, Ian McElhinney, Elliot Cowan, Cameron Cuffe en Aaron Pierre. Er is nog geen releasedatum bekend, al zou de show dit jaar nog in première moeten gaan.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Enorm veel actie in eerste aflevering 'The Walking Dead' seizoen 8
Series / Nieuws

Enorm veel actie in eerste aflevering 'The Walking Dead' seizoen 8

Het wachten waard.

Later dit jaar keert The Walking Dead terug met het achtste seizoen. De eerste aflevering van het nieuwe seizoen is gelijk de 100e aflevering van de bijzonder succesvolle horrorserie. Volgens uitvoerend producent Denise Huth is de aftrap "het wachten waard.

In gesprek met Entertainment Weekly gaf Huth aan dat de aflevering "enorm veel actie bevat." De fans worden dus niet teleurgesteld. "Ik denk dat het heel, heel bevredigend is. Als een fan van de show - en dat ben ik - las ik het verhaal en ik was van 'Awww, ik kan niet wachten! Dit wordt geweldig!" Eerder deze maand verscheen al onderstaande setfoto:



In het achtste seizoen gaan we weer vrolijk verder met het avontuur van Andrew Lincolns Rick Grimes. Hij zal het opnieuw moeten opnemen tegen Jeffrey Dean Morgans Negan. In oktober keert The Walking Dead terug op de zender AMC.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Laatste artikelen

Bekijk alle artikelen

Meest gelezen artikelen

  1. 1. Faliekant geflopte scifi-serie op Netflix: slechts 6% op Rotten Tomatoes, maar toch twee seizoenen

  2. 2. 95% op Rotten Tomatoes: je krijgt geheid spijt als je deze topserie op HBO Max aan je voorbij laat gaan

  3. 3. De voorloper van 'Reacher': Deze misdaadserie met 94% op RT was de start van Prime Video's succes in dit genre

  4. 4. Deze scifi-serie scoort een solide 7,9 op de IMDb en bekijk je nog altijd op Netflix

  5. 5. Fans van 'Wednesday' opgelet: dit vergelijkbaar juweeltje van Netflix ontvangt lovende recensies

Bekijk alle artikelen