search
Cast meer bij elkaar in 'Arrested Development' s5
Series / Nieuws

Cast meer bij elkaar in 'Arrested Development' s5

De kritiek op seizoen vier wordt ter harte genomen.

Arrested Development krijgt een traditioneler vijfde seizoen. Dat zal in 2018 op Netflix te zien zijn en er is voor de fans die niet zo blij waren met het vierde seizoen een belangrijk ding veranderen: ditmaal zijn de Bluths gewoon allemaal samen te zien.

Dat was bij de opnames van het vierde seizoen bijna onmogelijk. De castleden waren grotendeels te populair geworden en daardoor niet samen te zien. Het probleem was een wat los seizoen, waarin er veel gesprongen werd tussen losse verhalen voor elk van de hoofdpersonen. Het was toen een handige manier om de hoeveelheid tijd die de castleden samen door moesten brengen te beperken, maar onhandig omdat het niet lekker werkte.

Nu hebben makers Mitchell Hurwitz en Ron Howard dus de castleden zover weten te krijgen dat ze grotendeels samen te zien zullen zijn. Ditmaal zijn er dus niet teveel losse verhalen, zoals eerder het geval was. Acteur Will Arnett bevestigde namelijk dat de opnames in de zomer van start gaan en dat iedereen weer samen werkt: "Het is een mooie kans om de rest weer eens te zien. Het wordt erg leuk."

De voltallige cast keert verder terug: Michael Cera, Jeffrey Tambor, Jessica Walter, Will Arnett, Tony Hale, Portia de Rossi, David Cross en Alia Shawkat. In 2018 te zien.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen