search

Ons nieuws van donderdag 1 juni 2017

Frank Millers 'Sin City' wordt tv-serie!!
Series / Nieuws

Frank Millers 'Sin City' wordt tv-serie!!

Underworld-regisseur Len Wiseman zal de pilot-aflevering regisseren.

The Weinstein Company/DImension ontwikkelt momenteel een reboot van Sin City in de vorm van een tv-serie. Sin City is natuurlijk gebaseerd op de iconische stripreeks van Frank Miller, waarvan eerder ook twee films werden gemaakt door Robert Rodriguez.

Glen Mazzara (The Walking Dead, The Shield) zal dienst doen als showrunner van de serie, waarin we ook nieuwe personages en tijdlijnen in het Sin City-universum te zien zullen krijgen.

Underworld-regisseur Len Wiseman, die eerder afleveringen regisseerde van series als Sleepy Hollow en Lucifer zal de pilot-aflevering regisseren. Wiseman zal daarnaast ook produceren, samen met Mazzara, Miller, Stephen L'Heureux en Bob & Harvey Weinstein.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Cast meer bij elkaar in 'Arrested Development' s5
Series / Nieuws

Cast meer bij elkaar in 'Arrested Development' s5

De kritiek op seizoen vier wordt ter harte genomen.

Arrested Development krijgt een traditioneler vijfde seizoen. Dat zal in 2018 op Netflix te zien zijn en er is voor de fans die niet zo blij waren met het vierde seizoen een belangrijk ding veranderen: ditmaal zijn de Bluths gewoon allemaal samen te zien.

Dat was bij de opnames van het vierde seizoen bijna onmogelijk. De castleden waren grotendeels te populair geworden en daardoor niet samen te zien. Het probleem was een wat los seizoen, waarin er veel gesprongen werd tussen losse verhalen voor elk van de hoofdpersonen. Het was toen een handige manier om de hoeveelheid tijd die de castleden samen door moesten brengen te beperken, maar onhandig omdat het niet lekker werkte.

Nu hebben makers Mitchell Hurwitz en Ron Howard dus de castleden zover weten te krijgen dat ze grotendeels samen te zien zullen zijn. Ditmaal zijn er dus niet teveel losse verhalen, zoals eerder het geval was. Acteur Will Arnett bevestigde namelijk dat de opnames in de zomer van start gaan en dat iedereen weer samen werkt: "Het is een mooie kans om de rest weer eens te zien. Het wordt erg leuk."

De voltallige cast keert verder terug: Michael Cera, Jeffrey Tambor, Jessica Walter, Will Arnett, Tony Hale, Portia de Rossi, David Cross en Alia Shawkat. In 2018 te zien.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Steven Spielberg brengt de 'Animaniacs' terug
Series / Nieuws

Steven Spielberg brengt de 'Animaniacs' terug

Warner gaat snel aan de slag met de toons.

Het lijkt erop dat de fratsen van Yakko, Wakko en Dot voorlopig niet voorbij zijn. Warner Bros. Animation werkt wederom samen met Steven Spielberg aan een revival van de Animaniacs. Dit meldt de site IndieWire op basis van anonieme bronnen.

De serie zou nog in een vroeg ontwikkelingsstadium verkeren en door zowel Spielbergs Amblin Television als Warner Bros ontwikkeld worden. De filmmaker heeft in het verleden al eens eerder aan de geinige cartoons gewerkt en mag dat nu dus mogelijk weer gaan doen. Er is niets bekend over een eventuele planning waarin men dit gemaakt wil krijgen, maar gezien de populariteit van revivals op onder meer Netflix, lijkt de komst ervan zeer waarschijnlijk.

De oorspronkelijke serie liep van 1993 tot 1998 en kreeg in totaal 99 afleveringen.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Lange première voor s7 'Game of Thrones'
Series / Nieuws

Lange première voor s7 'Game of Thrones'

Maar niet de langste in de geschiedenis van de serie.

Met het zevende seizoen van Game of Thrones bewegen we snel richting het einde van de HBO-serie. Fans zullen dit jaar niet klagen over te lange afleveringen, vooral nu er maar dertien afleveringen in totaal te gaan zijn. Uproxx stelt dat de eerste aflevering van het zevende seizoen in totaal 59 minuten gaat duren.

Daarmee wordt de aflevering van 16 juli een van de langere van de serie. De langste aflevering ooit in de geschiedenis van de serie is de finale van seizoen 6, The Winds of Winter, die 69 minuten duurt. De zeven afleveringen die dit zevende seizoen zal tellen, zullen vermoedelijk allemaal wat aan de langere kant zijn.

In het zevende seizoen zullen een boel zaken samenkomen. Naar het schijnt ontmoeten alle koningen en koninginnen elkaar dit seizoen en zal er gesproken worden over de aanstaande strijd met de White Walkers. Een synopsis is er nog altijd niet.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
HBO kondigt zevende seizoen aan van Veep
Series / Nieuws

HBO kondigt zevende seizoen aan van Veep

Ook Silicon Valley krijgt een vervolg.

Geoffrey Ketels

HBO heeft bekend gemaakt dat haar populaire serie Veep een zevende seizoen krijgt. Sinds de première in het jaar 2012 deed de reeks het bijzonder goed en wist ze meerdere Emmy's in de wacht te slepen. In het bijzonder actrice Julia Louis-Dreyfus viel meermaals in de prijzen. Momenteel is het zesde seizoen van Veep halfweg.

Niet alleen Veep, maar ook Silicon Valley krijgt een vervolg. Deze reeks is toe aan haar vijfde seizoen. Ook het vierde seizoen van deze serie is momenteel halfweg. Ondanks het feit dat Silicon Valley tot dusver uitsluitend prijzen in de wacht heeft gesleept in technische categorieën werd ze wel voor drie jaar na elkaar genomineerd als 'Outstanding Comedy Series'.

Dat zowel Veep als Silicon Valley een vervolg krijgen is op zich niet zo vreemd. Beide series beschikken over een trouwe schare fans en worden ook door de critics goed onthaald. Ben jij een fan van één of meerdere van deze series en kijk je al uit naar de nieuwe seizoenen? Wij alvast wel!

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Laatste artikelen

Bekijk alle artikelen

Meest gelezen artikelen

  1. 1. Faliekant geflopte scifi-serie op Netflix: slechts 6% op Rotten Tomatoes, maar toch twee seizoenen

  2. 2. De voorloper van 'Reacher': Deze misdaadserie met 94% op RT was de start van Prime Video's succes in dit genre

  3. 3. 95% op Rotten Tomatoes: je krijgt geheid spijt als je deze topserie op HBO Max aan je voorbij laat gaan

  4. 4. Deze scifi-serie scoort een solide 7,9 op de IMDb en bekijk je nog altijd op Netflix

  5. 5. Fans van 'Wednesday' opgelet: dit vergelijkbaar juweeltje van Netflix ontvangt lovende recensies

Bekijk alle artikelen