Bryan Fullers invloed op 'Star Trek: Discovery' ook in S2 merkbaar

Invloed Bryan Fuller op S2 Star Trek Discovery

Jim Pedd, 13 juni 2017 om 10:04

Ondanks dat de serie meerdere keren uitgesteld werd, wist de recente trailer van Star Trek: Discovery vertrouwen van fans terug te winnen. Toch blijft de exit van showrunner en bedenker Bryan Fuller pijnlijk. Alex Kurtzman, uitvoerend producent, stelt nu dat diens invloed wel merkbaar is in elk geval de eerste twee seizoenen.

“Zijn invloed is zeker nog te merken in de serie,” aldus Kurtzman. “Bryan had het erg druk met America Gods en ik denk dat de grootte van Star Trek maakte dat Bryan een keuze moest maken. Hij hield van allebei de series, dus we gingen met hem om tafel zitten en bekeken wat hij zou kunnen bijdragen aan de toekomst van Trek. Dus veel van wat je ziet in de zin van opbouw, personages, de grote plannen en het verhaal van dit seizoen, dat zijn allemaal zaken waar Bryan en ik het over gehad hebben.”

Op dit moment zijn zo’n vijf van de geplande vijftien afleveringen van het eerste seizoen gedraaid. De première vindt in de herfst plaatst, in de VS op streamingkanaal CBS All Access en hier in Nederland op Netflix.

Bron: Collider

Lees meer over: Star Trek Discovery, Netflix, CBS, CBS All Access, Bryan Fuller, Alex Kurtzman

Populair nieuws