search
Lindsay Lohan in tweede seizoen 'Sick Note'
Series / Nieuws

Lindsay Lohan in tweede seizoen 'Sick Note'

De actrice vervoegt een sowieso reeds erg aantrekkelijke cast.

Geoffrey Ketels
Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.

Recent werd duidelijk dat de Sky komedie 'Sick Note' een tweede seizoen krijgt. Met een cast bestaande uit onder meer Rupert Grint, Nick Frost en Don Johnson is de basis voor een succesvol vervolg op het nog te verschijnen eerste seizoen alvast gelegd. Nu mag er nog een bekende, extra naam aan dit rijtje worden toegevoegd. Het gaat hierbij om niemand minder dan Lindsay Lohan.


Het eerste seizoen van de serie Sick Note wordt uitgezonden in de herfst van dit jaar. Het tweede seizoen wordt op dit eigenste ogenblik reeds geproduceerd in het Verenigd Koninkrijk. In het eerste seizoen wordt het personage van Rupert Grint foutief gediagnosticeerd met een terminale aandoening door zijn incompetente dokter (gespeeld door Nick Frost). Hij krijgt het advies om te liegen over zijn aandoening tegen niet alleen zijn collega's, maar ook tegen vrienden en familie. De leugens worden echter zo complex dat hij er zelf in verstrikt raakt.

Sick Note wordt geproduceerd door King Bert. Het productieteam bestaat verder ook nog uit Jo Sargent evenals de schrijvers en acteurs David Walliams en Miranda Hart. Kijk jij al uit naar het eerste seizoen van deze reeks evenals naar het optreden van Lindsay Lohan in het nu reeds aangekondigde vervolg?

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen