search
Avontuurlijke filmreeks 'The Librarian' wordt een tv-serie
Series / Nieuws

Avontuurlijke filmreeks 'The Librarian' wordt een tv-serie

Naast de terugkerende Noah Wyle is er ook een hoofdrol voor 'X-Men'-ster Rebecca Romijn.

TNT is bezig met The Librarians, een gloednieuwe tv-serie gebaseerd op de filmfranchise The Librarian. Noah Wyle (ER, Falling Skies), die in alle drie de films de hoofdrol speelde, zal ook in de show weer te zien zijn als het personage Flynn Carsen. Andere terugkerende gezichten zijn Bob Newhart en Jane Curtin, respectievelijk in de rollen van Judson en Charlene.


De voornaamste nieuwkomer is Rebecca Romijn, bekend als Mystique in de eerste drie X-Men films. Ze speelt Eve Baird, een van de nieuwe beschermers van 's werelds meest mythische schatten. De overige castleden zijn Christian Kane, Lindy Booth, Matt Frewer, John Kim en Emmy-winnaar John Larroquette.

The Librarians gaat over een eeuwenoude organisatie onder de Metropolitan Public Library die er alles aan doet om geheime, magische schatten te beschermen, bovennatuurlijke bedreigingen af te wenden en machtige artefacten op te rakelen. De afgelopen tien jaar was Flynn de enige Librarian, maar vandaag de dag is er meer mankracht nodig. Vandaar dat hij een compleet team om zich heen krijgt om de werkzaamheden voort te zetten.

The Librarians, voorlopig bestaande uit tien afleveringen, gaat eind dit jaar in première.

Aanbevolen artikelen