Nieuwe details Marvel-serie 'Agent Carter'

Nieuwe details Marvel-serie Agent Carter

Deadline heeft een paar details te pakken.

Jim Pedd, 14 april 2014 08:00

Deadline heeft wat details ontdekt over de geplande nieuwe Marvel-serie Agent Carter. Vorig jaar werkte het productiehuis nog in het diepste geheim aan Agents of S.H.I.E.L.D. en een soortgelijke situatie gaat ook op voor de serie over het personage Agent Carter.
De website schrijft dat het project gebaseerd wordt op de Marvel One Shot over het personage, die op de Blu-ray en DVD van Iron Man 3 te vinden was. Daarom zou er ook geen pilot gemaakt worden, maar direct een hele serie. Het scenario ligt er echter al drie maanden en de website stelt nu dat er toch een pilot gemaakt wordt en dat er daarna pas een beslissing genomen wordt.

Hoofdrolspeelster Hayley Atwell heeft in ieder geval al laten blijken interesse in de serie te hebben. Naast haar zou ook het personage Howard Stark een rol krijgen in de serie. Deze zou verder in totaal dertien afleveringen tellen, al is dat ook nog niet zeker. De show moet als brug dienen als er tussen de herfst en lente geen nieuwe afleveringen zijn in Agents of S.H.I.E.L.D..

Maar het is dus nog wachten op een groen licht. Dat zou volgens Deadline mogelijk tegelijk met de verwachte vernieuwing van Agents komen.

Bron: Deadline

Lees meer over: peggy carter, agent carter, hayley atwell, agents of shield, marvel, abc, serie, deadline, seizoen 2, iron man 3, one shot

Populair nieuws