search
Dany komt aan in Westeros op nieuwe foto 'Game of Thrones'
Series / Foto's

Dany komt aan in Westeros op nieuwe foto 'Game of Thrones'

Eindelijk, na zes seizoenen, is het moment daar.

Het moment waar fans van Game of Thrones al jaren op wachten is hier: Daenerys (Emilia Clarke) komt met een groot leger aan in Westeros. Het is voor het eerst dat het personage op Westeros is, maar het is niet het beste moment om daar te arriveren. Niet alleen is er oorlog op het continent tussen meerdere facties, ook dreigt er snel een aanval te komen van de White Walkers.


Het beeld (bovenaan dit bericht) laat Dany zien, vergezeld door Tyrion Lannister (Peter Dinklage), Missandei (Nathalie Emmanuel) en Varys (Conleth Hill). Op de achtergrond verder haar gigantische vloot, en de drie draken waarmee ze het verschil kan maken op het slagveld - niet alleen tegen bijvoorbeeld Cersei (Lena Headey), maar ook tegen de White Walkers.

Want die laatste factor gaat belangrijk worden dit seizoen, nu winter eindelijk daar is. Naar het schijnt zal Dany het vrij snel moeten opnemen tegen de Walkers en ontmoet ze vroeg in het seizoen Jon Snow (Kit Harington), die haar hulp wil. Vanaf 16 juli is de serie te zien op HBO.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen