search

Ons nieuws van woensdag 21 juni 2017

Draken, oorlog en White Walkers in trailer 'Game of Thrones'
Series / Trailer

Draken, oorlog en White Walkers in trailer 'Game of Thrones'

De strijd gaat helemaal los.

HBO heeft de tweede trailer voor seizoen zeven van Game of Thrones vrijgegeven. Die maakt één ding hel duidelijk: al het voorgaande is niets vergeleken met wat er gaat komen. Er wacht namelijk vele veldslagen. Zo zien we de vloot van Daenerys (Emilia Clarke) op King's Landing afgaan, zien we draken in actie, soldaten vechten en zijn de White Walkers in de trailer te zien. Hieronder kan je de trailer bekijken.



Dit seizoen van Game of Thrones zal zowel de langste, als enkele van de kortste afleveringen van de serie bevatten. Zo is er de finale die wel 90 minuten duurt, en zijn er twee andere afleveringen van een uur. De kortste zou vijftig minuten duren straks. Al die tijd is nodig om te laten zien hoe de laatste strijd om Westeros gevoerd wordt.

Niet alleen probeert Dany Westeros te veroveren, ook wil Jon Snow (Kit Harington) haar ervan overtuigen samen te werken in de strijd tegen de White Walkers. Want dat die er zijn, wordt ook in deze trailer eens te meer duidelijk. Vanaf 16 juli weer te zien op HBO!
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Kim Raver keert terug naar Grey's Anatomy
Series / Nieuws

Kim Raver keert terug naar Grey's Anatomy

Dr. Teddy Altman is echter toch niet helemaal terug...

Geoffrey Ketels
Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.

Kim Raver heeft bekend gemaakt dat ze (even) terug te zien zal zijn in de populaire reeks 'Grey's Anatomy'. Raver zal naar verwachting geen fulltime lid van de cast meer worden, maar zal haar opwachting als gast in één van de episodes tijdens het veertiende seizoen van de serie. In hoeveel afleveringen ze precies te zien zal zijn is momenteel (nog) niet bekend.

De kijkers namen afscheid van Teddy tijdens het achtste seizoen. Toen verliet ze Grey Sloan nadat haar goede vriend Owen (gespeeld door Kevin McKidd) haar had ontslagen. Haar ontslag had echter ook een positief gevolg. Zo kon ze eindelijk haar droom najagen om aan de slag te gaan bij MEDCOM. Sinds dat moment was Raver niet meer te zien in de reeks. Tijdens de finale van het dertiende seizoen werd echter alles reeds in gereedheid gebracht voor haar (tijdelijke) terugkeer.

Raver is uiteraard niet alleen bekend omwille van haar rol als Teddy in Grey's Anatomy. Zo was ze ook te zien in 24 als Audrey en bovendien lekte recent uit dat ze zal verschijnen in het aankomende seizoen van de serie Ray Donovan. Ben jij een fan van Grey's Anatomy en kijk je al uit naar de terugkeer van Teddy?

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Nieuwe details over 'Star Trek: Discovery'
Series / Nieuws

Nieuwe details over 'Star Trek: Discovery'

En waarom nou dat uitstel?

We zagen het al in de trailer: Star Trek: Discovery heeft een hoofdpersoon (Michael Burnham, gespeeld door Sonequa Martin-Green) met een connectie met de Vulcans. Niet alleen legt actrice Martin-Green dat toe, ook leren we iets over de reden achter het uitstel.

Aan Entertainment Weekly legt Green uit dat haar personage mens is, maar als kind aan de Vulcan Learning Center studeerde en als jonge vrouw aan de Vulcan Science Academy. Daarmee is ze de eerste mens in de franchise die dat mocht. Haar personage wordt verder als volgt omschreven:

"Ik ben de eerste officier van de U.S.S. Shenzou, die als kapitein Philippa Georgiou heeft, die gespeeld wordt door de buitengewone Michelle Yeoh. Ik heb een innerlijke oorlog en het is een reis van zelfontdekking, en uitvogelen wat het betekent om te leven, mens te zijn, voor Starfleet te werken en wat het betekent om een held te zijn."

Verder vertellen showrunners Aaron Harberts en Gretchen J. Berg in een ander interview met Entertainment Weekly over het uitstel. "Er zit zoveel kunstzinnigheid en op maat gemaakt handwerk in elk object dat je te zien krijgt, elk kostuum, elke set. De dingen moeten ontworpen worden en gemaakt," legt Harberts uit. "We lieten een kostuumdesigner naar Zwitserland gaan, om de stof op te halen voor de Starfleet-kostuums. Meerdere items op onze uniformen zijn met 3D-printers gemaakt. Sommige van onze sets kosten wel zes weken om te maken. CBS gaf ons de tijd en het geld om iets te maken wat fans de moeite waard gaan vinden."

En Berg vertelde dat het te maken heeft met de originaliteit van de serie. "En dus moet het allemaal in elkaar passen. En dat doet het. Ik ben zo trots op wat op het scherm zit, het is zo mooi en het neemt wereldbouwen naar een heel nieuw niveau."

Vanaf 24 september te zien op Netflix.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Tony Danza speelt hoofdrol in Netflix-serie 'The Good Cop'
Series / Nieuws

Tony Danza speelt hoofdrol in Netflix-serie 'The Good Cop'

We krijgen in elk geval tien afleveringen van de serie voorgeschoteld.

Tony Danza (Who's the Boss?, Don Jon) heeft getekend voor de hoofdrol in de nieuwe komische Netflix dramaserie The Good Cop. Het eerste seizoen zal bestaan uit tien afleveringen,

Danza speelt in The Good Cop de rol van Tony Sr., een aan lager wal geraakte, voormalige NYPD-agent die zich nooit echt aan de regeltjes heeft gehouden. Hij woont samen met zijn zoon Tony Jr., een goudeerlijke NYPD-agent die zich juist altijd netjes aan de regels houdt.

Tony Sr. besluit om zijn zoon te helpen door hem advies te geven over werkelijk alles; van hoe hij moet omgaan met verdachten tot hoe hij moet omgaan met vrouwen. Andy Breckman, de bedenker van Monk, zal dienst doen als showrunner en uitvoerend producent van The Good Cop. Randy Zisk en Howard Klein zullen daarnaast ook produceren.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Dany komt aan in Westeros op nieuwe foto 'Game of Thrones'
Series / Foto's

Dany komt aan in Westeros op nieuwe foto 'Game of Thrones'

Eindelijk, na zes seizoenen, is het moment daar.

Het moment waar fans van Game of Thrones al jaren op wachten is hier: Daenerys (Emilia Clarke) komt met een groot leger aan in Westeros. Het is voor het eerst dat het personage op Westeros is, maar het is niet het beste moment om daar te arriveren. Niet alleen is er oorlog op het continent tussen meerdere facties, ook dreigt er snel een aanval te komen van de White Walkers.

Het beeld (bovenaan dit bericht) laat Dany zien, vergezeld door Tyrion Lannister (Peter Dinklage), Missandei (Nathalie Emmanuel) en Varys (Conleth Hill). Op de achtergrond verder haar gigantische vloot, en de drie draken waarmee ze het verschil kan maken op het slagveld - niet alleen tegen bijvoorbeeld Cersei (Lena Headey), maar ook tegen de White Walkers.

Want die laatste factor gaat belangrijk worden dit seizoen, nu winter eindelijk daar is. Naar het schijnt zal Dany het vrij snel moeten opnemen tegen de Walkers en ontmoet ze vroeg in het seizoen Jon Snow (Kit Harington), die haar hulp wil. Vanaf 16 juli is de serie te zien op HBO.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.