Virginia Madsen niet te zien in seizoen 2 Designated Survivor

Verlaat Virginia Madsen Designated Survivor?

Alweer een opvallende verandering in de cast van een serie...

Geoffrey Ketels, 22 juni 2017 om 14:17

We kunnen ons zo onderhand de vraag stellen wat er allemaal aan de hand is in Hollywood. Series krijgen een vervolg, maar zien hun cast volledig doorheen geschud worden. Er lijkt nu ook een niet onbelangrijke aardverschuiving plaats te vinden in de cast van de reeks Designated Survivor. Daarmee zou ze in de voetsporen treden van andere series zoals Quantico en Taken die recent uitpakten met enkele niet onaanzienlijke veranderingen in de cast.
Terug naar Designated Survivor zou het actrice Virginia Madsen zijn die in het tweede seizoen niet meer te zien zal zijn. Dit heeft ze zelf aangegeven als reactie op een tweet van een fan. In de reeks speelde Madsen de rol van Kimble Hookstraten. Waarom de actrice in het vervolg van de reeks niet meer te zien zal zijn wist ze niet te vertellen. Wel gaf ze nog even fijntjes mee dat ze heeft genoten van haar tijd in de cast van Designated Survivor.

Het vertrek van Madsen uit de reeks is opvallend. Nog niet zo lang geleden liet ze zich in een interview namelijk nog zeer lovend uit over het project en gaf ze te kennen echt van haar personage zijn te gaan houden. Waarom zou ze dus niet gewoon verder doen? Misschien is de reden voor haar vertrek wel te zoeken in alweer een nieuwe showrunner? Dit is reeds de vierde in amper één seizoen. Het fijne zullen we er waarschijnlijk nooit van weten, maar het lijkt er wel naar uit te zien dat fans van Madsen afscheid mogen nemen van haar personage in Designated Survivor.

Bron: TV.com

Lees meer over: Designated Survivor, ABC, serie, Virginia Madsen

Populair nieuws