search
'Jumper' krijgt vervolg in de vorm van een YouTube-serie
Series / Nieuws

'Jumper' krijgt vervolg in de vorm van een YouTube-serie

De serie krijgt een eerste seizoen van Doug Liman.

In 2008 kwam de film Jumper iets te vroeg om een graantje mee te kunnen pikken van de young adult hype. Het werd geen succes, maar nu mag regisseur Doug Liman het nog eens proberen. Deadline meldt dat Liman een vervolgserie met de naam Impulse maakt voor YouTube Red.


De bedoeling is dat de serie net als de film gebaseerd wordt op een van de boeken van schrijver Steven Gould. Specifiek zou Liman zich baseren op het derde boek in de reeks. Het script wordt geschreven door Jeffrey Lieber, Jason Horitch en Gary Spinelli. Liman zal de 1 uur durende pilot zelf regisseren.

Castleden zijn er ook al: Maddie Hasson speelt de rol van Henry, vermoedelijk de dochter van Hayden Christensens personage in de boeken. Ook zijn er rollen voor Missi Pyle, Sarah Desjardins, Enuka Okuma, Craig Arnold en David James Elliott. De synopsis luidt als volgt:

Impulse volgt een rebellerend 16-jarig meisje dat zich altijd anders heeft gevoeld dan haar vrienden en dat ernaar verlangt te ontsnappen uit het kleine stadje waar ze woont. Als een lokale drugsdealer haar probeert aan te randen, ontdekt ze dat ze kan teleporteren. Maar daarmee wordt ze ook de focus van mensen die het op haar voorzien hebben.

In 2018 moet de serie te zien zijn.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen