search
Lizzy Caplan gecast in 'Das Boot'-sequelserie
Series / Nieuws

Lizzy Caplan gecast in 'Das Boot'-sequelserie

De oorspronkelijke filmklassieker stamt alweer uit 1981.

Lizzy Caplan (Masters of Sex) en August Wittgenstein (The Crown) zullen te zien zijn naast Rick Okon (Tatort) in de 28 miljoen dollar kostende sequel op de filmklassieker Das Boot uit 1981 (en het gelijknamige boek van Lothar-Gunther Buchheim).


De Duitse regisseur Andreas Prochaska zal alle acht afleveringen van de miniserie regisseren. De serie speelt zich af in het najaar van 1942 en gaat over de oorlog op zee vanuit het perspectief van een jonge duikbootbemanning. We zien echter ook hoe het er aan land aan toegaat en hoe het staat met de Franse verzetsstrijders.

Okon zal de kapitein spelen van de U-612 onderzeeër. De 104 dagen durende opnames zijn momenteel aan de gang en zullen plaatsvinden in La Rochelle, Praag, Malta en München. Vicky Krieps, Jonathan Zaccai, Leonard Scheicher, Robert Stadlober, Franz Dinda en Stefan Konarske zullen ook in de serie te zien zijn.

De vooralsnog titelloze miniserie wordt geproduceerd door Sonar Entertainment, Sky en Bavaria Fernsehproduktion. Sky zal het resultaat in het najaar van 2018 uitzenden.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen