search
Molly Ringwald keert terug naar Riverdale voor seizoen 2
Series / Nieuws

Molly Ringwald keert terug naar Riverdale voor seizoen 2

Maar wat gebeurt er met Fred?

Geoffrey Ketels
Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.

Actrice Molly Ringwald heeft bekend gemaakt dat ze terug te zien zal zijn in het tweede seizoen van de serie 'Riverdale'. Het jaren '80 icoon neemt haar rol als Archie's moeder terug op. Ringwald was reeds te zien in drie afleveringen van het voorbije seizoen. Ze vertolkte de rol van Mary Andrews. Zij verliet Riverdale en haar zoon en man voor twee jaar om een nieuw leven na te jagen in Chicago.


Bij haar terugkomst in Riverdale vroeg Mary meteen aan Archie om met haar mee te komen naar Chicago. De reden achter deze vraag zou zijn omdat Riverdale in vergelijking met vroeger niet meer veilig is. Gezien het feit dat Fred tijdens de finale aflevering van het eerste seizoen werd neergeschoten voor de ogen van Archie gaan we er van uit dat de mening van Mary op dit vlak niet bepaald is verbeterd.

Wat het lot van Fred uiteindelijk zal zijn is nog even koffiedik kijken. Wel lijkt het er in ieder geval naar uit te zien dat de terugkeer van Mary onvermijdbaar is. Ben jij een fan van Riverdale en actrice Molly Ringwald en kijk jij al uit naar het vervolg?

Aanbevolen artikelen