Disney maakt 'Herbie'-serie

Disney maakt 'Herbie'-serie

Wederom keert de beroemde Volkswagen terug.

Jim Pedd, 30 juni 2017 om 08:00

Er is een televisieserie in de maak rond het personage Herbie. Disney XD werkt volop aan die serie, stelt TVLine. Het personage verscheen voor het eerst in de film The Love Bug uit 1968 en keerde daarna nog driemaal terug. Daarna waren er twee reboots te zien, waaronder Herbie Fully Loaded met Lindsay Lohan.
Herbie is een Volkswagen Beetle, een auto met gevoelens en het nummer 53 op de zijkant geschilderd. De show wordt geschreven door Travis Braun, die de serie ook zou produceren samen met Tom Burkhard en Matt Dearborn. Er is nog geen geslacht gekozen voor de hoofdpersoon; er wordt gezocht naar een jongen of meisje om de rol van Lili of Landon Reed te spelen.

Het personage wordt omschreven als “deel wetenschapper, deel ondernemer en deel durfal”. De ouders van dat personage zijn vermist als de show begint, en het kind ontdekt al snel dat die onderdeel uitmaakten van een geheim regeringsproject dat te maken had met een pratende auto met de naam Herbie. Criminelen zijn datzelfde project op het spoor.

Bron: TVLine

Lees meer over: Herbie, Herbie Fully Loaded, Disney XD, Lindsay Lohan, Travis Braun

Populair nieuws