Hoofdpersonen niet veilig in 'Star Trek Disovery'

Hoofdpersonen niet veilig in Star Trek Disovery

Dat hebben we aan Game of Thrones te danken.

Jim Pedd, 4 juli 2017 om 08:00

Het lijkt erop dat de makers van Star Trek: Discovery zich laten inspireren door Game of Thrones. Tijdens een interview met Entertainment Weekly hebben showrunners Aaron Harberts en Gretchen J. Berg verteld dat personages niet per se veilig zijn. Daar werd al naar gehint in de trailer, maar nu is het dus zeker.
Berg: “Game of Thrones heeft televisie veranderd. Ze maken het bijna moeilijk om van mensen te gaan houden, omdat je niet weet of ze wel overleven. Die serie heeft invloed op alle series die erna komen.”

Harberts: “Dood wordt niet behandeld alsof er geen consequenties aan klampen. Het is niet voor de shockwaarde. Maar als het voorkomt, willen we dat mensen het ook echt voelen.”


Wellicht dat we een goede gok kunnen doen wie zal sneuvelen: de crew van de Discovery hebben we namelijk nog helemaal niet ontmoet. In de trailer zagen we Captain Philippa Georgiou (Michelle Yeoh) van de Shenzhou, waar hoofdpersoon First Officer Michael Burnham (Sonequa Martin-Green) in eerste instantie werkt. De kans lijkt groot dat er daar iets heel erg mis gaat…

Vanaf 24 september te zien!

Bron: EW

Lees meer over: Star Trek Discovery, CBS, Grethen J Berg, Aaron Harberts, Michelle Yeoh, Sonequa Martin Green, HBO, Game of Thrones

Populair nieuws