Problemen voor 'Sons of Anarchy' spin-off 'Mayans MC

Er zijn nieuwe castleden nodig en het script wordt opnieuw geschreven.

Jim Pedd, 07-07-2017 08:00

Het is meer dan een maand geleden dat Kurt Sutter een update gaf rond Sons of Anarchy spin-off Mayans MC. Met goede reden, want bronnen van Deadline stellen dat de complete pilot opnieuw gemaakt zal worden. Het script wordt herschreven, er komt een nieuwe regisseur en er worden een nieuwe acteurs gezocht.
Noberto Barba zal de tweede pilot van Mayans MC regisseren en dienen als uitvoerend producent. Sutter kan zich daarmee geheel richten op het schrijven van het scenario en produceren van de pilot. Hoeveel nieuwe castleden er nodig zijn en wie er gewoon aanblijven is niet zeker.

Acteur J.D. Pardo zou in elk geval de hoofdrol van EZ Reyes spelen. Hij is een prospect in het Mayan MC-charter in Californië en zoeken naar wraak. Ook speelden acteurs als Clayton Cardenas (Angel Ryees), John Ortiz (Esai Osorio), Raymond Cruz (Che Romero) en Edward James Olmos (vader van EZ) rollen. Wie van hen sneuvelen, of dat ze allemaal aanblijven, is dus niet bekend.

Mocht je je nu zorgen maken over de serie, hoeft dat niet. Ook andere series ondergingen meerdere pilots. Denk aan Game of Thrones, dat nu een zevende seizoen heeft en nog een achtste krijgt, meerdere spin-offs en ook een compleet mislukte pilot had.

Bron: Deadline

Lees meer over: Mayans MC, Sons of Anarchy, Kurt Sutter, JD Pardo, Clayton Cardenas, John Ortiz, Raymod Cruz, Edward James Olmos

Populair nieuws

Laatste serienieuws

'The Big Bang Theory'-ster had een magische start

'The Big Bang Theory'-ster had een magische start

Populair nieuws

Geweldige oorlogsserie zet Netflix in vuur en vlam

Geweldige oorlogsserie zet Netflix in vuur en vlam