Jon Seda keert terug naar Chicago P.D.

Jon Seda keert terug naar Chicago P.D.

Een bekend gezicht keert terug naar Chicago P.D.

Geoffrey Ketels, 20 juli 2017 om 08:00

Goed nieuws voor de fans van de serie Chicago P.D. en acteur Jon Seda! Seda keert terug naar de reeks nadat hij ze verliet om een half seizoen te acteren in het inmiddels naar de eeuwige jachtvelden verwezen Chicago Justice.
"Het is een plezier om terug voor Chicago P.D. met Jon te kunnen werken"; aldus de maker van de serie Dick Wolf in een verklaring. "We hebben ondertussen meer dan 20 jaar samen gewerkt en ik hoop dat de teller nog heel wat verder zal oplopen".

De aankondiging dat Seda terugkeert naar de reeks is toch ook een beetje goed nieuws voor de fans. Zij werden recent namelijk nog negatief verrast door het feit dat Sophia Bush, één van de belangrijkste spelers in de reeks niet meer terug zal keren voor het vijfde seizoen. Daarmee mist ze (in tegenstelling tot Seda) de belangrijke kaap van 100 afleveringen.

Eerder raakte ook reeds bekend dat Chicago P.D. een nieuwe showrunner krijgt. Deze keer neemt Rick Eid deze taak op zich. Eriq La Salle zal bovendien werkzaam zijn als producer / director.

Ben jij een fan van Chicago P.D. en kijk je uit naar de terugkeer van Jon Seda?

Bron: TV.com

Lees meer over: Chicago PD, Jon Seda, serie

Informatie over de serie: Chicago P.D.

Populair nieuws