Tweede seizoen Big Little Lies weer wat dichterbij

Tweede seizoen Big Little Lies weer wat dichterbij

Als Nicole Kidman het al zegt geloven we dat ook...

Geoffrey Ketels, 19 juli 2017 17:40

Er is de voorbije tijd heel wat te doen geweest over het verschijnen van een mogelijks tweede seizoen van de serie 'Big Little Lies'. De populaire HBO reeks welke is gebaseerd op een boek van Liana Moriarty zou in eerste instantie als éénmalig project verschijnen. Het succes van de serie legt echter een bom onder deze gedachte. Ook de ronduit indrukwekkende cast is een extra reden om door te blijven gaan met dit mooie project. Speculaties zijn de voorbije maanden alsmaar toegenomen tot nu ook niemand minder dan Nicole Kidman er zich mee gaat bemoeien.
Kidman, die een Emmy nominatie voor haar rol in Big Little Lies in de wacht wist te slepen gebruikt dit fantastische nieuws om nog een duwtje in de rug te geven van het productieteam achter de serie. Zij stelde in een interview letterlijk; "Dit nieuws brengt ons nog net wat dichter bij een tweede seizoen". Eigenlijk kan het team achter de reeks er niet meer van onderuit om een vervolg uit te brengen. Kidman is namelijk lang niet de enige actrice die een Emmy nominatie in de wacht wist te slepen. In totaal is Big Little Lies dan ook goed voor een duizelingwekkend aantal van 16 nominaties!

Kidman liet tijdens haar interview in ieder geval uitschijnen bereid te zijn om mee te werken aan een tweede seizoen. Dit geldt ook voor die andere topactrice Reese Witherspoon. Zij liet zich eerder in mei al ontvallen dat "iedereen er naar uitkijkt om aan de slag te gaan met een tweede seizoen".

Ben jij een fan van Big Little Lies en zou jij graag een vervolg zien?

Bron: TV.com

Lees meer over: Big Little Lies, Nicole Kidman, Reese Witherspoon

Aanbevolen artikelen

Laatste nieuws