search
Waarom 'The Defenders' maar 8 afleveringen heeft

Waarom 'The Defenders' maar 8 afleveringen heeft

Het heeft niks met geld te maken. Maar waarmee dan wel?

Jim Pedd

De kortere lengte van The Defenders lijkt niets met geld te maken te hebben. Tegelijk zou het mogelijk komen omdat de vorige Marvel/Netflix-series bekritiseerd werden om de langzame vooruitgang van de plots. Jeph Loeb liet aan Collider weten dat het echt niet door de kosten komt.


"Het had niets te maken met de kosten, het zouden er altijd acht worden. Het had te maken met de beste manier waarop we het verhaal konden vertellen en dat het goed in elkaar paste zo. Als je de serie kijkt, heb je ook het gevoel dat je naar een eerste, tweede en derde akte kijkt. Je moet onthouden dat als je zoveel personages hebt, je hen moet dienen. Je wil het publiek er niet mee overladen en een goed en meeslepend verhaal kunnen vertellen. En kijk, als je klaar bent en zou willen dat het 13, niet 8, afleveringen waren geweest, dan is dat goed," aldus Loeb.

Ondertussen zijn de eerste recensies binnen en die laten zien dat in elk geval de eerste vier afleveringen wat langzaam van start gaan, maar dat het wel een hit is.

Aanbevolen artikelen