search
'Westworld' verkent in S2 ook andere werelden
Series / Nieuws

'Westworld' verkent in S2 ook andere werelden

Shogun World?

De opnames van het tweede seizoen van Westworld zijn pas net bezig. Maar Jonathan Nolan laat in een interview met TVInsider al wat details weten. De serie zal ons de buitenwereld laten zien.


"Ik denk dat een van de dingen waar we het meest naar uitkijken in het tweede seizoen, is dat je een blik krijgt op de echte wereld buiten Westworld. Seizoen 1 was ambitieus. Maar seizoen 2 zal dubbel zo ambitieus zijn als het aankomt op de omvang en schaal," aldus Nolan, die als producent meewerkt aan de serie.

Ook ging Nolan samen met Lisa Joy in op de mogelijkheid van andere parken:

"We houden van het verhaal dat we vertellen en de personages en de wereld die we hebben leren kennen. Maar het concept om sommige van die andere werelden te laten zien is ook spannend. Als we iets als SW laten zien, zal het cool zijn om dat Shogun World te noemen, denk ik," aldus Nolan.

Waarop Joy vertelde: "We zullen op veel manieren een uitbreiding van Westworld zien. Niet alleen hebben we potentieel interesse in het verkennen van een wereld die de initialen SW draagt, maar ook gaan we personages binnen de wereld die we kennen verkennen en ook andere personages die zowel host als mens zijn."

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen