search
Ook regisseur 'Inhumans' vond de eerste trailer niets
Series / Nieuws

Ook regisseur 'Inhumans' vond de eerste trailer niets

Het had beter gekund, en was ook beter met de tweede trailer.

Vond je de eerste trailer voor ABC's The Inhumans er niet heel interessant uitzien? Dan ben je niet de enige. Ook regisseur Roel Reiné, die de eerste afleveringen mocht regisseren in IMAX, vindt het maar niks. Dat vertelde hij aan Metro UK. Het voornaamste probleem wat hem betreft? De visuele effecten waren nog niet verfijnd genoeg.


"Ik had ook gemengde gevoelens over de eerste trailer," begon Reiné. "Ik had het gevoel dat het geen goede indruk van de schaal gaf, weinig geheimen of visuele effecten. Het voelde te vroeg, want de visuele effecten waren nog niet klaar, bijvoorbeeld het haar van Medusa niet. Dus ik voelde me er erg zenuwachtig over, omdat ik bang was dat de fans het niets zouden vinden. De trailer is gemaakt door andere mensen, dus ik voelde me echt nerveus. Ik dacht dat we beter konden wachten, maar het was toen te laat."

Hij is tevreden dat de tweede trailer daar verandering in bracht. "Ik ben blij dat we dat hebben weten te veranderen. De tweede trailer haalde de fans terug en ze vinden het nu geweldig en willen het nu zien. Ik ben erg blij met die tweede video."

In september te zien op televisie.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen