Ook regisseur 'Inhumans' vond de eerste trailer niets

Het had beter gekund, en was ook beter met de tweede trailer.

Jim Pedd, 08-08-2017 10:11

Vond je de eerste trailer voor ABC's The Inhumans er niet heel interessant uitzien? Dan ben je niet de enige. Ook regisseur Roel Reiné, die de eerste afleveringen mocht regisseren in IMAX, vindt het maar niks. Dat vertelde hij aan Metro UK. Het voornaamste probleem wat hem betreft? De visuele effecten waren nog niet verfijnd genoeg.
"Ik had ook gemengde gevoelens over de eerste trailer," begon Reiné. "Ik had het gevoel dat het geen goede indruk van de schaal gaf, weinig geheimen of visuele effecten. Het voelde te vroeg, want de visuele effecten waren nog niet klaar, bijvoorbeeld het haar van Medusa niet. Dus ik voelde me er erg zenuwachtig over, omdat ik bang was dat de fans het niets zouden vinden. De trailer is gemaakt door andere mensen, dus ik voelde me echt nerveus. Ik dacht dat we beter konden wachten, maar het was toen te laat."

Hij is tevreden dat de tweede trailer daar verandering in bracht. "Ik ben blij dat we dat hebben weten te veranderen. De tweede trailer haalde de fans terug en ze vinden het nu geweldig en willen het nu zien. Ik ben erg blij met die tweede video."

In september te zien op televisie.

Bron: MetroUK

Lees meer over: Inhumans, Roel Reine, ABC, Trailer, Video, Marvel, Hulu

Populair nieuws

Laatste serienieuws

Netflix komt deze week met 11 nieuwe series

Netflix komt deze week met 11 nieuwe series

Populair nieuws

Miniserie over ramp gooit hoge ogen op Netflix

Miniserie over ramp gooit hoge ogen op Netflix