'Divergent'-serie vindt thuis bij Starz

'Divergent'-serie vindt thuis bij Starz

Lionsgate kan verder met de serie.

Jim Pedd, 8 augustus 2017 08:00

Lionsgate probeert nog altijd verder te gaan met de Divergent-franchise, ondanks het floppen van de voorgaande film in de reeks. Nu is gebleken dat zender Starz de serie Ascendant wil maken. Het script daarvan zal geschreven worden door Adam Cozad en filmregisseur Lee Toland Krieger (die de film oorspronkelijk zou maken) is ook aan boord.
Divergent is een franchise die Lionsgate jaren geleden begon, met daarin hoofdrollen voor Shailene Woodley, Theo James en Miles Teller. Tot dusverre verschenen er drie films: Divergent, Insurgent en Allegiant, maar die derde film slaagde niet aan de box office en dus besloot Lionsgate de laatste film niet te maken maar te vervangen door een serie.

Of castleden van de film daarin te zien zullen zijn is maar de vraag. Woodley liet al eens weten daar geen zin in te hebben, en ook Theo James vond het maar niks, aangezien men allemaal getekend heeft voor films en niet voor series.

Bron: Deadline

Lees meer over: Divergent, Ascendant, Lee Toland Krieger, Adam Cozad, Starz, Lionsgate, Shailene Woodley, Theo James, Miles Teller

Populair nieuws