Voorlopig geen eind voor 'The Big Bang Theory'

Voorlopig geen eind voor The Big Bang Theory

Niet wat CBS en de showrunners betreft.

Jim Pedd, 9 augustus 2017 om 08:00

Met nog 48 afleveringen en twee seizoenen te gaan, zitten we voorlopig wel goed met The Big Bang Theory. En wat bedenker Chuck Lorre betreft, is het daarna ook niet voorbij. Hij ziet geen einde voor de avonturen van Sheldon (Jim Parsons) en de rest.
“We hadden nooit gedacht jaar 11 te bereiken, en ok niet wat er na het twaalfde zou komen. Je zou kunnen aannemen dat het ophoudt dan, maar ik ben vooral blij dat we het gehaald hebben tot hier,” begon Lorre. Hij denkt dat het nog jaren door kan gaan, en ook CBS-baas Kelly Kahl steunt dat.

“Zolang we nog kunnen, twintig jaar wat mij betreft,” begon Kahl. Maar de serie kijkt naar elke aflevering, en geen complete verhalen. “We plannen alles een aflevering tegelijk, dat doen we al tien jaar en heeft ons tot dit punt laten komen.” Vooral problematisch voor de toekomst is niet die invalshoek, maar de prijs van de serie.

CBS betaalt 10 miljoen dollar per aflevering, waar en groot deel van naar de castleden gaat. Die leverden recent nog wat in, om de serie te laten draaien. Daaruit kunnen we concluderen dat de cast de serie voorlopig wil blijven maken, anders hadden ze niets van hun miljoenensalaris ingeleverd.

Dit jaar begint overigens ook spin-off Young Sheldon, die veel goedkoper zal zijn.

Bron: THR

Lees meer over: CBS, The Big Bang Theory, Serie, Franchise, Jim Parsons, Chuck Lorre

Informatie over de serie: The Big Bang Theory

Populair nieuws