Reyes en Doggett terug in 'The X-Files'?

In elk geval keert Reyes terug, maar haar partner ook?

Jim Pedd, 09-08-2017 10:11

The X-Files had in het tiende seizoen weinig betekenisvolle cameo's voor oude castleden. Wellicht dat de elfde reeks dat goed kan maken. Nu blijkt dat Annabeth Gish terugkeert als Agent Reyes. Zij wordt mogelijk vergezeld door Robert Patricks Doggett.
Het duo Doggett en Reyes leek te dienen als vervanging voor Gillian Andersons Scully en David Duchovny's Mulder, maar dat slaagde niet echt. In het tiende seizoen was enkel Gish te zien in een aflevering, Doggett verscheen helemaal niet ten tonele.

Volgens de site TVInsider is dat ditmaal vermoedelijk anders. Patrick aan het woord: "Ik heb nog niets gehoord van Chris [Carter], maar vind het helemaal goed om terug te keren, als ik denk dat 't het goede ding is om te doen en als zij dat willen. Maar op dit moment heeft nog niemand me iets gevraagd. Al zou ik zeker interesse hebben. Maar meestal ben ik de laatste die dit soort dingen hoort."

In de volgende reeks keren Anderson en Duchovny in elk geval terug voor tien afleveringen. De nieuwe reeks zou een beter afgerond narratief hebben en mogelijk meer om de mythologie van de franchise draaien dan het tiende seizoen, dat een mengeling van de standalone en mythologie afleveringen had. Hieronder de bevestiging van Gish dat zij in elk geval terug keert.

Shall we? #iwanttobelieve👽#monicareyes #xfiles

Een bericht gedeeld door Annabeth Gish (@annabeth_gish) op


Lees meer over: The X Files, Franchise, Chris Carter, Annabeth Gish, Robert Patrick, Gillian ANderson, David Duchovny

Populair nieuws

Populair nieuws

Een van de beste thrillers ooit staat op Netflix

Een van de beste thrillers ooit staat op Netflix