Marvel: Getoonde beelden 'Inhumans' waren niet af

Marvel probeert duidelijk het beeld om te gooien.

Jim Pedd, 09-08-2017 13:30

Marvel heeft nu bekend gemaakt dat de eerste beelden die we te zien kregen van de serie Inhumans helemaal niet klaar waren. De trailers die we tot nu toe zagen, hadden een beetje een goedkope look en fans vroegen zich dan ook af of de serie wel voldoet aan de standaard die ze zijn gaan verwachten van Marvel.
Variety meldt nu dat wat we gezien hebben niet af was. Jeph Loeb sprak tijdens een TCA Panel dat de serie geweldig zal worden. "Ik kan je vertellen dat het materiaal dat jullie zagen een duidelijke waarschuwing bevatte en dat het geen afgerond product was. Als je me vraagt of het klaar was of niet, zeg ik van niet. Dus om eerlijk te zijn, snap ik niet waar jullie het over hebben," aldus de TV-baas van Marvel, die schijnbaar behoorlijk defensief was tijdens het panel.

Critici kregen al de eerste aflevering te zien en waren ook niet heel positief, al mogen recensies nog niet gepubliceerd worden. Daarover had ABC Entertainment president Channing Dungey dit te zeggen: "Ik denk dat de aflevering die jullie gezien hebben, nog niet af was. We hebben nog een maand tot de serie uitgezonden wordt, dus volgens mij ligt hier nog een kans."

Wat Marvel dus vooral wil duidelijk maken, is dat alles wat tot nu toe vertoond is, alles behalve af is. Er wordt nog aan effecten gewerkt en de afleveringen van de IMAX-serie worden nog opgepoetst. Kortom: heb geduld"

Bron: Variety

Lees meer over: Inhumans, Roel Reine, ABC, Trailer, Video, Marvel, Hulu, Jeph Loeb

Populair nieuws

Laatste serienieuws

Mogelijkheid voor terugkeer 'New Girl'

Mogelijkheid voor terugkeer 'New Girl'

Populair nieuws

Actieserie slaat in en stormt Netflix top 10 in

Actieserie slaat in en stormt Netflix top 10 in