De White Walkers zijn er in promo 'Game of Thrones'

White Walkers in promo Game of Thrones

En bekijk de special over aflevering 5, Eastwatch.

Jim Pedd, 14 augustus 2017 14:29

Ein-de-lijk zijn ze er dan. Volgende week brengt Game of Thrones ons wat in de fancommunity bekend is komen te staan als de Wight Hunt: Jon Snow (Kit Harington) die er met een hele grote groep mannen op uit trekt om een van de zombies te vangen, die naar King’s Landing te brengen en daar te laten zien dat de dreiging van de White Walkers echt is. Aflevering zes zal ons die jacht brengen, want onderstaande promo toont heel wat van de bovennatuurlijke slechteriken.
HBO heeft nog geen titel bekend gemaakt van de aflevering van komende week en zal dat waarschijnlijk pas laat deze week doen. Een synopsis verwachten we helemaal niet, daar is men tot nu toe heel spaarzaam mee geweest.
Mocht je overigens de vorige aflevering, Eastwatch, al gezien hebben, dan hebben we nog een leuke behind-the-scenes special voor je, waarin showrunners David Benioff en D.B. Weiss uitleggen wat de gedachte achter alle scènes is. Bekijk de video overigens alleen als je de aflevering al gezien hebt, hij zit namelijk vol spoilers.


Lees meer over: Game of Thrones, HBO, Promo, Eastwatch, David Benioff, DB Weiss, Kit Harington, Wight, White Walkers

Aanbevolen artikelen

Laatste nieuws