search

Ons nieuws van maandag 14 augustus 2017

De White Walkers zijn er in promo 'Game of Thrones'
Series / Video/clip/featurette

De White Walkers zijn er in promo 'Game of Thrones'

En bekijk de special over aflevering 5, Eastwatch.

Ein-de-lijk zijn ze er dan. Volgende week brengt Game of Thrones ons wat in de fancommunity bekend is komen te staan als de Wight Hunt: Jon Snow (Kit Harington) die er met een hele grote groep mannen op uit trekt om een van de zombies te vangen, die naar King's Landing te brengen en daar te laten zien dat de dreiging van de White Walkers echt is. Aflevering zes zal ons die jacht brengen, want onderstaande promo toont heel wat van de bovennatuurlijke slechteriken.

HBO heeft nog geen titel bekend gemaakt van de aflevering van komende week en zal dat waarschijnlijk pas laat deze week doen. Een synopsis verwachten we helemaal niet, daar is men tot nu toe heel spaarzaam mee geweest.


Mocht je overigens de vorige aflevering, Eastwatch, al gezien hebben, dan hebben we nog een leuke behind-the-scenes special voor je, waarin showrunners David Benioff en D.B. Weiss uitleggen wat de gedachte achter alle scènes is. Bekijk de video overigens alleen als je de aflevering al gezien hebt, hij zit namelijk vol spoilers.


Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Daredevil en co. in laatste trailer 'The Defenders'!
Series / Trailer

Daredevil en co. in laatste trailer 'The Defenders'!

Over een paar dagen online.



De grootse Netflix/Marvel-serie The Defenders gaat over een paar dagen online op Netflix en de streamingdienst heeft daarom nog even een nieuwe trailer vrijgegeven. En een korte eerste clip. Check de trailer hierboven, even verderop staat de clip.

Uiteraard zien we weer de helden Daredevil, Jessica Jones, Luke Cage en Iron Fist. Ze hebben elkaar hard nodig in de strijd tegen een nieuwe schurk, Alexandra, gespeeld door Sigourney Weaver. Ze wil de macht over New York krijgen.

Onderstaande eerste clip geeft al aan dat we naast de vier helden ook de bekende bijfiguren te zien krijgen. In de clip zie je Foggy, de compagnon van Matt Murdock a.k.a. Daredevil en gespeeld door Elden Henson.



De vier helden worden gespeeld door Charlie Cox (Matt Murdock a.k.a. Daredevil), Krysten Ritter (Jessica Jones), Mike Colter (Luke Cage) en Finn Jones (Danny Rand a.k.a. Iron Fist) en vanaf vrijdag staat The Defenders op Netflix!
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Netflix zet punt achter 'Gypsy'
Series / Nieuws

Netflix zet punt achter 'Gypsy'

Net begonnen, maar nu al voorbij.

Netflix zet een punt achter de serie Gypsy. Het project van actrice Naomi Watts en regisseur Sam Taylor-Johnson wist niet genoeg kijkers te trekken om een tweede seizoen te rechtvaardigen. Daarmee komt het verhaal van Jean Halloway dus eerder tot een einde dan men gehoopt had.

Centraal in het eerste, tien afleveringen tellende seizoen, staat Halloway, een therapeut uit Manhattan, die een schijnbaar fantastisch leventje heeft, maar intieme en verkeerde relaties begint te ontwikkelen met de mensen uit de levens van haar patiënten. De thriller had onder meer rollen voor Billy Crudup als Jeans echtgenoot, Michael Holloway en ook Sophie Cookson als Sydney.

Daarmee heeft Netflix laten zien dat de streamer niet meer alles een tweede seizoen geeft, ongeacht de kijkcijfers. Dit jaar werden ook The Get Down, Girlboss en Sense8 geannuleerd.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Revival 'Frasier' komt er niet
Series / Nieuws

Revival 'Frasier' komt er niet

Maar het is wel geprobeerd.

NBC heeft het - tevergeefs - geprobeerd: komedieserie Frasier terugbrengen. Dat meldt TV Line vandaag. De Amerikaanse zender brengt een flink aantal van zijn populaire series terug, waaronder en daarnaast overweegt men een terugkeer van 30 Rock en The Office. Maar ook Frasier had kunnen terugkeren.

NBC-baas Bob Greenblatt erkende dat tijdens een interview met TV Line. Volgens hem hebben ze met uitvoerend producent David Lee gesproken "en jarenlang geprobeerd" de serie terug te brengen. Maar "ik geloof niet dat er echt interesse was" en "iedereen lijkt zo'n beetje verder gegaan te zijn."

Daar komt bij dat bedenker David Angell en zijn echtgenote Lynn tragisch genoeg om het leven kwamen bij de aanslagen op 11 september 2001. Vanuit de andere showrunners, David Lee en Peter Casey schijnt er weinig interesse te zijn om de serie zonder Angell terug te brengen. En dus lijkt het niet te gebeuren.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.