Opnamestart 'Game of Thrones' bekend

Opnamestart 'Game of Thrones' bekend

Zou het dan toch pas 2019 worden?

Bram de Groot, 20 augustus 2017 om 21:39

De fans van Game of Thrones bevinden zich op dit moment middenin het zevende seizoen. Het betreft het een-na-laatste seizoen. Het achtste seizoen gaat dus een punt zetten achter de hitserie. De opnamestart is nu bekend.
Het achtste en laatste seizoen gaat bestaan uit slechts zes afleveringen. Dit zouden wel afleveringen zijn met de speelduur van een film. Het zou dus best kunnen dat de opnames voor de afleveringen flink wat tijd in beslag gaan nemen.

In gesprek met Collider heeft Nikolaj Coster-Waldau (Lannister) onthuld wanneer hij weer op de set wordt verwacht: "Ik wist wat er zou gebeuren in de eerste drie seizoenen. Daarna was het per seizoen. Je krijgt het script een maand voor de opnames, of zes weken, dan weet je wat er gaat gebeuren in dat seizoen. Maar ik weet niet wat er volgend seizoen gaat gebeuren. We gaan terug in oktober, dus mogelijk krijgen de scripts over een paar weken en weet ik meer. Ik ben erg benieuwd."

Het zevende seizoen werd opgenomen van augustus 2016 tot in februari 2017. De kans lijkt groot dat het achtste seizoen pas later in 2018 verschijnt, of mogelijk zelfs pas in 2019.

Bron: Collider

Lees meer over: Game of Thrones, Seizoen 8, HBO, Carice van Houten, Emilia Clarke, Nikolaj Coster Waldau

Informatie over de serie: Game of Thrones

Populair nieuws