Gekostumeerde 'Iron Fist' in seizoen 2?

Gekostumeerde 'Iron Fist' in seizoen 2?

Wat Finn Jones betreft.

Jim Pedd, 22 augustus 2017 12:12

Sinds vorige week vrijdag is The Defenders te streamen op Netflix. Velen zijn het erover eens dat de serie het toch matig ontvangen personage Iron Fist, gespeeld door Finn Jones, nieuw leven inblaast. Tijdens een interview met CBR laat Jones nu weten dat het kostuum dat zijn personage in de comics draagt mogelijk snel in de serie te zien is.
“Kijk, ik schrijf deze serie niet en ben ook niet de uitvoerend producent,” laat de acteur weten. “Dus helaas maak ik de uiteindelijke keuzes niet. Maar vanuit het perspectief van een acteur, denk ik dat het snel zal gebeuren, hopelijk al in seizoen twee.”

Hij denkt namelijk dat het kostuum een natuurlijke volgende stap is voor zijn personage. “Tegen het eind van The Defenders, is Danny veel meer gedreven geworden, een doelbewuster personage. En ik denk dat in seizoen twee, die superheldenoutfit zeker iets is dat hij aantrekkelijk vindt, vooral nadat hij Daredevil in volledig kostuum gezien heeft. Maar wat het wordt? Wie weet. Wellicht een mengeling van meerdere kostuums.”

Het zal nog wel even duren voordat er een tweede reeks van Iron Fist te zien is. Vermoedelijk is dat niet voor 2019.

Bron: CBR

Lees meer over: Iron Fist, Marvel, Netflix, Finn Jones, Kostuum

Aanbevolen artikelen

Laatste nieuws