search

Ons nieuws van dinsdag 22 augustus 2017

Hackers dreigen finale 'Game of Thrones' te lekken
Series / Nieuws

Hackers dreigen finale 'Game of Thrones' te lekken

Maar hoe erg is dat voor HBO?

De HBO-hackers dreigen de finale van Game of Thrones seizoen zeven online te zetten. Ze vertelden aan de site Mashable toegang te hebben tot "veel HBO-platformen" en dat het bedrijf klaar moet zijn voor het lekken van de volgende aflevering. Er worden miljoenen dollars geƫist van de zender, in ruil voor het voorkomen van het lekken. Tot nu toe weigerde HBO.

Sinds hackers zich in juli toegang verschaften tot de servers van HBO, zijn er een reeks documenten, e-mails en afleveringen van series online gezet. Heel erg is het tot nu toe niet geweest dat er bijvoorbeeld afleveringen van Game of Thrones online verschenen, de serie blijft namelijk records breken.

Erger voor HBO is het lekken van persoonlijke gegevens van acteurs en actrices, het lekken van scenario's en e-mails. In een reactie liet het netwerk weten dat het niet in gesprek is met de hackers en dat het niet elke keer wil reageren dat er weer wat informatie gelekt wordt. "De hackers zullen stukjes gestolen informatie blijven lekken, in een poging zoveel mogelijk media-aandacht te genereren. Dat is een spelletje waaraan we niet mee gaan doen."

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Acteurs terug voor start 'X-Files' seizoen 11
Series / Nieuws

Acteurs terug voor start 'X-Files' seizoen 11

De camera's rollen.

Via Twitter heeft actrice Gillian Anderson onthult dat David Duchovny en zij starten met de opnames voor het elfde seizoen van The X-Files, de sciencefictionserie die in 2016 terugkeerde na het einde van de serie in 2002. Duchovny en Anderson zijn uiteraard te zien als de FBI agenten Fox Mulder en Dana Scully.

Het elfde seizoen werd afgelopen lente al aangekondigd. Er keren ook andere bekende gezichten terug, met Mitch Pileggi (als FBI onderdirecteur Walter Skinner), Annabeth Gish (FBI agent Monica Reyes), William B. Davis (Cigarette Smoking Man), Robbie Amell (FBI agent Miller), Lauren Ambrose (FBI agent Eistein) en Tom Braidwood, Bruce Harwood en Dean Haglund als de 'conspiracy theory'-trio The Lone Gunmen.



Het nieuwe seizoen van The X-Files bestaat dit keer uit tien afleveringen en wordt uiteraard weer uitgezonden door Fox. Ook worden het weer meer losse afleveringen in tegenstelling tot het grotere verhaal in seizoen 10. Ergens midden 2018 te zien.


Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Gekostumeerde 'Iron Fist' in seizoen 2?
Series / Nieuws

Gekostumeerde 'Iron Fist' in seizoen 2?

Wat Finn Jones betreft.

Sinds vorige week vrijdag is The Defenders te streamen op Netflix. Velen zijn het erover eens dat de serie het toch matig ontvangen personage Iron Fist, gespeeld door Finn Jones, nieuw leven inblaast. Tijdens een interview met CBR laat Jones nu weten dat het kostuum dat zijn personage in de comics draagt mogelijk snel in de serie te zien is.

"Kijk, ik schrijf deze serie niet en ben ook niet de uitvoerend producent," laat de acteur weten. "Dus helaas maak ik de uiteindelijke keuzes niet. Maar vanuit het perspectief van een acteur, denk ik dat het snel zal gebeuren, hopelijk al in seizoen twee."

Hij denkt namelijk dat het kostuum een natuurlijke volgende stap is voor zijn personage. "Tegen het eind van The Defenders, is Danny veel meer gedreven geworden, een doelbewuster personage. En ik denk dat in seizoen twee, die superheldenoutfit zeker iets is dat hij aantrekkelijk vindt, vooral nadat hij Daredevil in volledig kostuum gezien heeft. Maar wat het wordt? Wie weet. Wellicht een mengeling van meerdere kostuums."

Het zal nog wel even duren voordat er een tweede reeks van Iron Fist te zien is. Vermoedelijk is dat niet voor 2019.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Vier personageposters 'The Gifted'
Series / Posters

Vier personageposters 'The Gifted'

Ontmoet de mutanten!

Fox heeft posters vrijgegeven voor de centrale mutanten in tv-serie The Gifted. Het gaat om vier personages: Thunderbird, Blink, Eclipse en Polaris. Hieronder kan je de posters zien, we vertellen bij elk beeld verder wie je ziet.

Hieronder allereerst Blair Redford. Hij is Thunderbird, leider van een ondergrondse groep van mutanten.



Dan een beeld van Jamie Chung als Blink. Deze mutant kan teleporteren en zagen we al eens voorbijkomen in de films rond de X-Men.



Da is er een poster van Eclipse, gespeeld door Sean Teale. Hij kan fotonen absorberen en manipuleren.



Tot slot is er een beeld van Emma Dumont als de mutant Polaris. Zij kan onder meer metaal beheersen.



Centraal in de show staan twee doodgewone ouders. Zij komen er op een dag achter dat hun kinderen mutanten zijn en moeten op de vlucht slaan voor de regering. Ze voegen zich al snel bij een groep van mutanten die vechten om te overleven.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Amazon werkt weer aan 'Galaxy Quest'
Series / Nieuws

Amazon werkt weer aan 'Galaxy Quest'

Er werkt weer iemand aan het script.

The Hollywood Reporter meldt dat Amazon weer actief werkt aan de Galaxy Quest televisieserie. Die had er twee jaar geleden al moeten komen, maar werd na het plotselinge overlijden van acteur Alan Rickman uitgesteld. Nu heeft Amazon besloten weer aan de slag te gaan en is komiek Paul Scheer ingehuurd om een script te schrijven.

Volgens The Hollywood Reporter zal Scheer het script voor de rebootreeks schrijven en neemt hij het roer daarmee over van Robert Gordon. Laatstgenoemde verzorgde het script van de film uit 1999. De Amazon-serie wordt omschreven als "een nieuwe visie op de cultfilm". Of een van de castleden, Tim Allen, Sigourney Weaver, Sam Rockwell, Tony Shalhoub, Daryl Mitchell of Justin Long een rolletje krijgt is niet bekend.

De oorspronkelijke film was een spoof op Star Trek en draaide om een buitenaards ras dat dacht dat de avonturen van een crew in tv-serie Galaxy Quest een documentaire was. Vervolgens werden ze meegenomen op een echte missie, met alle gevolgen van dien.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.